Yukarı
139844

'10 Ağustos'ta 30 Ağustos'u yazacağız'

24 Temmuz 2014 15:03

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız binlerce genç ile 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için saha çalışması yaparak, binlerce seçmenin kapısını çaldı.

Türkiye'nin doğusundan batısına her kesim ile gençliğin buluştuğunu ve bu seçimin önemine dikkat çeken Başkan Yıldız; Gençliğin 3 ayrı koldan hem Cumhurbaşkanı Adayı Ekmelettin İhsanoğlu, hem Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hem de gençlik kollarının alan çalışmasına katılarak, seçmenlerin doğru adaya oy vermesi için kapı kapı gezdiklerini kaydetti.

24 GÜNDE BİNLERCE GENÇ İLE ÇALIŞMA

Gazze’ye gitme hazırlığı öncesi açıklamalarda bulunan Yıldız, Doğu’dan batıya 24 günde binlerce genç ile sahaya indiklerini kaydederek, il il gerçekleştirdikleri kapalı grup toplantıları ile seçimlerinin kaderini değiştirmek konusunda gençliğin el ele verdiğini söyledi.

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ 10 AĞUSTOS'DA KAZANACAĞIZ
10 Ağustosta bu ülkenin kaderinin değişeceğini kaydeden Başkan Yıldız; “30 Ağustos’ta Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği ülkeye sahip çıkacağız ve 30 Ağustos Zaferini 10 Ağustosta ülkemizin geleceği ve bütünlüğü için yeniden kazanacağız”dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız yaptığı açıklamada, Muğla’da Yatağan işçileri, Bodrum’da bin kişilik gençlik iftarına giderek tatil dönemine denk getirilen seçimlerin oyunu bozmaları için oy kullanması gerekliliğini anlattıklarını söyledi.

Trakya, Tekirdağ ve Kırıkkale’de kapalı grup toplantıları ile gençlerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde el ele vererek alanlara çıktıklarını belirten Yıldız,  Artvin’de Cengiz İnşaata devredilen maden ocağına karşı bir buçuk kilometrelik insanlık zinciri oluşturduklarını kaydetti. Ardahan ve bir çok ilde seçmenlerin kapısını da çaldıklarını söyleyen Yıldız, oy kullanılması konusunda hassas bir süreç olduğunu belirttti. Ordu, Giresun, Trabzon’da da sahaya indiklerini kaydeden Yıldız, iç Anadolu’da 8 il, Doğu ve Güneydoğu’da 23 il de Akdeniz de 4 il, Ege’de onlarca il ve ilçede gençliğin büyük bir zincir oluşturarak bu seçimin kaderini değiştireceklerini ifade etti.

ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI OLAMAZ

CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız, "Kendi ülkesinde çocuklarını öldürenden, kendisine yanlış yaptın diyen herkesi özel yetkili mahkeme kurarak hapse attıran ve yıllar sonra pardon yanlış tutukladık diyen dava savcısından bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmaz" dedi.

Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü; "Ülkemizin geleceği tehdit altındadır. Atamızın gençliğe vasiyetinin bu ülkenin geleceğini korumak olduğunu biliyor ve gerçekleşecek olan seçimlerde halkımızın doğru adaya oy vermesi sandık başına giderek oy kullanması için elimizden gelenlerin çok daha fazlasını yapmak zorundayız”

GELECEK SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNDE YÜKSELECEK
"Son yerel ve genel seçimde yaşanan usulsüzlüklere rağmen gençliğin ve partimizin gücü ortadadır" diyen Yıldız; “Diğer siyasi partilere attığımız oy farkı bellidir. Başarı tesadüfler ile gelmez,yılmadık yorulmadık alanlarda halkın yanındayız. Gençlik olarak geleceğimizi korumak ve sağlam temeller üzerine inşa etmek zorundayız”şeklinde konuştu.

GENÇLİK ÜLKE İÇİN ELELE VERMELİ
Yıldız, Erdoğan’ı sert bir dille eleştirirken, insanları kendi arasında kutuplaştıranı, kendi çıkarları için yıllarca binlerce kişinin hakkını yiyenlere şimdi Paralelci diyerek çıkar için neler yapılabileceğini belgeleyen bir başkana oy vermenin vatana ihanetten öte gitmeyeceğini söyledi.

"Bu seçimde kandırılamayan bir gençlik var" diyen Yıldız sözlerini söyle sürdürdü; “Gerçekler gözümüzün önünde yalanlar kayıt altında. Ekmelettin İhsanoğlu için birleşen partilerin gençlik kolları ile siyasi kavga değil el ele verdik,ülkemiz geleceği için tarihi seçim de sandıklara gidilmesini İhsanoğlu’na oy verilmesi için halkımıza gerçekleri anlatıyoruz”dedi.

BAŞKOMUTANLIK KOLTUĞUNA GÖZ DİKTİLER
Mustafa Kemal Atatürk diyemeyenlerin Başkomutanlık koltuğuna göz dikmiş olduğunu söyleyen Yıldız ; “Onun mirasına ulaşarak adeta düşmanlığını sergilemek için kollarını sıvamış durumda olan birine karşı verilen mücadele içindeyiz. Bu ülke gençliği buna müsaade etmeyecektir. Suni gündemler ile ülkesinin halkını yoran, kendi ülkesinde kendisine yanlış yapıyorsun diyenlere öldürün talimatı veren ve ardından toplumun sağ duyurusunu sömürerek sözde Gazze’de öldürülen masumların yanında olduğunu söyleyen ,bir dediği bir değini tutmayan, ticareti için katil İsrail ile işbirliği yapandan bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmaz” diyerek konuşmasına son verdi.

Gerçek Gündem

 



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

AFAD duyurdu: Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamaya göre Tokat’ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, saat 18.11...

Özgür Özel'den Erdoğan'la görüşme açıklaması: Önemli gündemlerim olacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştireceği görüşmeye ilişkin olarak gazetecilere açıklama yaptı.


Bakan Fidan'dan 'Demirtaş ve Kavala' şartı koyan Hollanda'ya ziyaret

Hollanda Parlamentosu'nun, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Gezi Davası hükümlüsü iş insanı Osman Kavala hakkındaki AİHM kararlarının uygulanmaması halinde, AB'nin Türkiye...

Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan'a veda töreni

Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan’ın görev süresinin 20 Nisan’da dolması nedeniyle başkanlık koltuğuna Kadir Özkaya oturacak. AYM’de Zühtü Arslan için yarın veda töreni yapılac...


APP plaka satan kişi yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya hesapları üzerinden sahte mühürlü ve mühür k...

CHP'nin yeni grup başkanvekili belli oldu

CHP'nin yeni grup başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir oldu. CHP'de, Burcu Köksal’dan boşalan CHP Grup Başkanvekilliği için yapılan seçim tamamlandı. CHP'nin diğer grup başkanvekil...


Kuran kursu davasında yeniden karar çıktı!

Konya'da 2008 yılında, 17 öğrenciyle 1 eğitmenin öldüğü, 29 kişinin de yaralandığı ruhsatsız 3 katlı kız Kuran kursu binasının, gaz sıkışması kaynaklı patlamada çökmesine ilişkin 11 sanığ...

AYM'den uzman çavuş kararı

Anayasa Mahkemesi, 6 ay veya daha fazla hapis cezası alan jandarma uzman erbaşların sözleşmelerinin feshedilmesini öngören yasa hükmünü iptal etti. Anayasa Mahkemesi (AYM), jandarma uzman...


Yabancı gözlemcilerden 31 Mart yorumu

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nden 24 kişilik heyet 31 Mart seçimini yerinde takip etti. Gözlemciler, yüzde 78'lik katılım oranına dikkat çekti. Avrupa Konseyi Yere...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

İbrahim Tatlıses oğluna ‘Yok artık öyle beleşten hayat’ dedi: Mirasını açıkladı

Oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlıses ile davalık olmasıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses miras açıklaması yaptı. İbrahim Tatlıses ‘Aramızda Kalmasın’ isimli magazin programına gön...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uzmanı uyarı: Grip deyip geçmeyin

Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, "Grip deyip geçmemek gerek. Hafif de olsa altta yatan, eşlik eden hastalığı olan kişilerin bir sağlık kuruluşuna başvurması ve gerekli önlemeleri zamanında alması gerekiyor" dedi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, ilkbahar gelinceye kadar sonbahar ve kış aylarında en çok influenza vakalarıyla karşılaşıldığını söyledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR