Yukarı
90333

2015 Emmy Ödülleri'nin 8,5 Sürprizi

27 Temmuz 2015 14:48

2015 Emmy Ödülleri'nin adayları belirlendi. Aday gösterilen oyuncular ve diziler kadar aday gösterilmeyen diziler ve oyuncular da bir hayli konuşulur vaziyette. İşte aralarında sıkı takipçisi olduğumuz, eşimize dostumuza "Kesin izle!" diye tavsiye ettiğimiz ama Emmy tarafından pek rağbet görülmeyip ödüle layık gösterilmeyen diziler ve oyuncular:

1. Sons of Anarchy

Son "turunu" geçtiğimiz sezon tamamlayan Sons of Anarchy'nin 2015 Emmy'lerinde 1 tane bile adaylığı bulunmuyor. Ayıp.

2. Empire

Sezonun en büyük hitlerinden biri olan Empire'ın Cookie'si Taraji P. Henson En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterilse de, Empire En İyi Drama kategorisinde kendisine yer bulamadı.

3. Penny Dreadful

Vanessa Ives rolü ile adeta döktüren Eva Green'i izleyenler "Daha iyisi yok!" diyordu. Ama Emmy Eva’yı En İyi Kadın Oyuncu dalına uygun görmemiş. Tek mantıklı cevap kendisinden gerçekten çok korkmuş olabilecekleri.

4. Daredevil

Bu yılın en çok konuşulan işlerinden biri olan Daredevil'ın 3 adaylığı bulunmasına rağmen Emmy'nin ana ödüllerinden biri olan En İyi Drama kategorisinde adaylığı bulunmuyor.

5. Jane The Virgin

CW'nin çok sevilen serilerinden biri olan hatta ülkemize de uyarlanacağı konuşulan Jane The Virgin, Altın Küre ödüllü Gina Rodriguez'in performansı ve sezonun en sevilen yapımlarından biri olmasına rağmen En İyi Komedi kategorisinde aday gösterilmedi.

6. Homeland

Homeland ödül yarışlarına bu sene dönmüş olsa da Mandy Patinkin'in ödüllere aday gösterilmemesi yine sürpriz addedilen kararlardan. (O kadar dayak yedi, işkence gördü hatta ölmek için yalvardı adam.)

7. The Affair

Altın Küre'de Drama dalında En İyi Televizyon Serisi ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleri olan The Affair'in Emmy'de adı dahi geçmiyor. Ödüllü yıldızlar Dominic West ve Ruth Wilson'ın aday gösterilmemesine fanlar tepkili.

8. Parks and Recreation

İnternet efsanesi haline gelen Ron Swanson rolü ile hatrı sayılır bir hayran kitlesi yaratan Nick Offerman, Komedi dalında aday gösterilmedi. (Ödül töreninde Ron Swanson'luğu tutarsa istediği daldan istediği ödülü alıp evine gidebilir pek tabii.)

Bonus

8, 5. Game of Thrones

Bu sezon Emmy'leri adeta süpürmeye gelen, 24 dalda adaylığı bulunan Game of Thrones ile ilgili Emmy'e yapılan en büyük eleştirilerden biri ise; Efsanevi Hardome savaşının bulunduğu bölüm yerine dizinin özel efekt olarak en kötü olduğu "The Dance of Dragons" bölümünün En İyi Özel Efekt dalında aday gösterilmesi oldu.

Murat Karaca / Noluyo.tv -



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı...

Erkan Petekkaya, uzun süredir kanserle mücadele eden babasını son yolculuğuna uğurladı. Erkan Petekkaya'nın uzun süredir kanserle mücadele eden babası Akın Petekkaya, önceki gün 81 yaşınd...

Karagöz ve Hacivat'la ramazana nostaljik dokunuş

Eskişehir'de tiyatro sanatçısı Hüseyin Demir, 20 yıldır ramazan aylarında her pazar Karagöz ile Hacivat temsiliyle izleyici karşısına çıkarak gölge oyunu geleneğinin yaşatılmasına katkıda...


Sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

İstanbul Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuyla ilgili Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam ...

Shakira yeni albümünü tanıtıyor

Futbolcu Gerard Pique ile ilişkisini sonlandıran Shakira'nın yeni albümü müzikseverlerle buluştu. Şu sıralar albümünü tanıtan şarkıcı, her fırsatta Pique'den bahsederek, ayrılığın kendisi...


İstanbul Film Festivali 43 yaşında

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali, bu yıl 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ülkemizin en b...

12 bin şarkı incelendi: Sözler artık daha öfkeli

Avusturya'da yapılan yeni bir araştırma, şarkı sözlerinin son yıllarda daha öfkeli ve tekrarlı hale geldiğini ortaya koydu. Araştırma için son 40 yıldaki 12 bin şarkı incelendi.


Mardin’in el sanatları çocuklara emanet

Süryani Katolik Patrikhanesi olarak 1895’te yaptırılan ve 2000 yılında restore edilerek hizmete açılan Mardin Müzesi, “Tarihi eserlerin korunduğu ve sergilendiği yer” kimliğini aşarak, bi...

Foça'da Dünya Tiyatro Günü kutlandı

Tiyatro Eğitmeni Yönetmen Erdal Dinçer, oyun öncesinde iki geç öğrencisi ile sahneye gelerek salonu dolduran tiyatro severlere iyi seyirler diledi.


'Mucize Aynalar' filmi 5 Nisan'da vizyonda

Yönetmen Tolga Örnek'in 6 farklı Aziz Nesin öyküsünden uyarladığı 'Mucize Aynalar' adlı sinema filmi, 5 Nisan'da seyirciyle buluşacak. Komedi türündeki 'Mucize Aynalar' filmin oyuncu kadr...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi

Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentileri sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Ünlü oyuncu iddialara yanıt verdi. Öyle bir geçer zaman ki Masumlar Apartma...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Diyet gıdası krizi: Can kaybı artıyor

Kobayashi Pharmaceutical Co. firmasından yapılan açıklamaya göre, kırmızı pirinç mayası içeren "beni-koji" tüketen bir kişi daha yaşamını yitirdi. Böylelikle şimdiye kadar takviye diyet gıdası "beni-koji" ile bağlantılı ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Ölenlerin cinsiyeti ve yaşı açıklanmadı. 

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR