Yukarı
109251

Karabağlar’ın Halef Selefi Yan Yana

21 Mayıs 2013 16:05

Ege’nin Sesi-Ali Arda PERK/ AK Parti Karabağlar’da ‘Karınca’ çalışması sonrasında üyelerin istifasıyla yaşanan deprem, geçtiğimiz hafta AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar’ın istifasını getirmişti. Uçar dün yönetim kurulu ile birlikte Ankara’ya giderek Genel Merkez ile görüşmeler sonucunda yeni başkanı belirledi.

Uçar’ın istifası sonrası dün Genel Merkezle yapılan toplantıda Mayıs ayı meclisinde Deniz Gezmiş ve arkadaşları için ‘Dinlerince dinlensinler’ ifadelerini kullanan Erol Körüklü’nün adı çıktı. Karabağlar Meclisi Grup Başkan Vekili de olan Körüklü, Mayıs ayı meclisinde CHP’li Uğur Yelekli’nin Deniz Gezmiş’in savunmasını okumasından sonra ‘Dinlerince dinlensin’ ifadesini kullanarak şimşekleri üzerine çekmişti.

Akay; ‘’Takım Ruhu İçinde Çalışacaklar’’

Geçmiş yönetimin AK Parti terbiyesine layık şekilde çalıştığını, yeni yönetimin de aynı başarıyı göstereceğini inandığını dile getiren AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ‘’Yaklaşık 2 senedir Karabağlar ilçemizde hizmet eden arkadaşlarımız istifa etmişlerdi. Bu istifaları genel merkezimiz değerlendirdi. Yapılan toplantı sonucu İzmir’den giden arkadaşlarımız arasında potansiyel değerlendirildi. Erol Körüklü arkadaşımız atandı. 2 senedir Karabağlar’da onurla görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti terbiyesine yakışır şekilde görev yaptılar. Erol Körüklü kardeşimize de yeni ekibiyle beraber başarılar diliyorum. Eski ve yeni ilçe başkanımız takım ruhu içerisinde çalışarak AK Parti’nin Karabağlar’da istediği başarıyı göstereceklerdir’’ açıklamalarında bulundu.

Körüklü; ‘’Ziyadesiyle Onurlandırdı’’

Dün Genel Merkez’den yapılan görevlendirmenin ardından bugün AK Parti İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması gerçekleştiren Erol Körüklü, ‘’Bana görev verilmiş olması beni ziyadesiyle onurlandırmıştır. Partimin yetkili organlarına teşekkür ederim. Bu güvene bu teveccühe layık olmaya çalışcağız. Peki bu layık olmak hakkıyla çalışmak, gece gündüz çalışmayla olur. Zor bir görevi üstendiğimizin idrakı içindeyiz. Şu anada kadar yaptığımız çalışmalarda hakkıyla yerine getirdik.  Bunu bir nebze başarmış olacağız ki yeni görevler veriliyor. Önceki ilçe yönetimimiz ve başkanı Kadir Uçar’a çalışmalardan ve bu son süreçte almış olduğu tavırdan dolayı teşekkür ediyorum. Biz yine kendisinin bilgi ve birikimlerinden istifade etmeyi arzu ediyoruz. Yardım ve desteği göstereceğinden eminiz. 1 hafta içinde yönetimimizi oluşturup sunacağız’’ dedi.

Uçar; ‘’İl Başkanlığında Devam Edeceğim’’

İlçe Başkanlığından istifa ederek koltuğunu Körüklü’ye bırakan Kadir Uçar, ‘’Bu bir görev yarışıdır bayrak değişimidir. Bizden önceki başkanımızdan aldığımız başarılı görevi en yüksek seviyede bırakarak destek vererek devam edeceğiz. AK Parti’de yetiştiğimiz terbiyeyle ileri taşımaya gayret gösterdik. 26 bin sayısında olan üye sayısını 40 bine çıkardık. 2011’de başarı sergiledik. 1. Parti olduk Karabağlar’da, bu da yine AK Parti’nin başarılı olduğunun göstergesidir. Ben inanıyorum ki Körüklü 2014’te başarılı olacaktır. Bizden istediği kadar elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Her zaman desteğimiz devam edecektir. Partimizin vereceği her türlü göreve hazır olduğumu tekrarlamak istiyorum. İl başkanlığında verilecek görevle devam edeceğim’’ ifadelerini kullandı.  

Toplantının ardından Karabağlar’ın Halef ve Selef’i birlik beraberlik mesajı verirken Karabağlar’da rakiplerine gözdağı verdi. 


Körüklü Uçar'dan Görevi Devraldı



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Denizlispor, Kubilay Aktaş'ı kadrosuna kattı

Daha önce Kasımpaşa, Boluspor ve İstanbulspor'da da oynayan, Süper Lig'de 18 maçta görev yapan Kubilay Aktaş, bu sezon 5 lig karşılaşmasında formasını giydiği Gaziantep FK ile sözleşmesin...

İzmir'de Dün Gece Bunlar Yaşandı!

Günün öğlen saatlerinde bir şölen havasıyla başlayan Taksim Gezi Park’na destek saat 19:00’da vatandaşların Alsancak Kıbrıs Şehirtleri’ndeki Starbucks’a saldırmalarıyla gerildi.


İzmir Yine Toz Duman

Ege'nin Sesi-Ali Arda PERK/ Günün öğlen saatlerinde bir şölen havasıyla başlayan Taksim Gezi Park’na destek saat 19:00’da vatandaşların Alsancak Kıbrıs Şehirtleri’ndeki Starbucks’a saldı...

Kılıçdaroğlu Esnafın Sorunlarını Masaya Yatıracak

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve esnaf teşkilatının onursal başkanı Mehmet Ali Susam, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 Haziran’daki İzmir programını anlattı, Türkiy...


Gündoğdu'da Karnaval Havası

Taksim’de başlayan Gezi Parkı olaylarına İzmir’de direniş tam gaz devam ediyor.

İzmir’deki olaylar: AKP ilçe binası ateşe verildi

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayları protesto etmek için İzmir'de üç gündür devam eden gösteriler sırasında AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı eylemciler tarafından ateşe verildi.


Alsancak Savaş Alanı!

İzmir'de Taksim Gezi Parkı'ndaki polis müdahalesini protesto eden grup, Konak yönüne yürüyüşe geçti. Polis, grubun önünü kesip gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale etti. Daha sonra B...

Taksim'in Ateşi İzmir’e Sıçradı

Taksim Gezi Parkı’nda 4 gün önce başlayan direniş ateşi, bugün tüm Türkiye’ye birlikte İzmir’e de sıçradı.


Gezi Parkı eylemcilerine sınır ötesi destek

New York’taki Bryant Park’tan Taksim Gezi Parkı eylemcilerine öyle bir destek geldi ki… Bryant Park’ta çekilen videoda bakın neler söylüyorlar…

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, evinde 5 bin TL kiraya oturan kiracısıyla yaşadığı sorun nedeniyle isyan etti. Akalın, kiracısının 'Programda benden bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demesin...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Siyah nokta neden olur, temizleme nasıl yapılır?

Siyah nokta, cilt foliküllerinin tıkanması sonucu oluşuyor. Kötü bir görünümün yanı sıra temizlikten uzak bir görüntüye neden olan siyah noktaları temizlemek için cildini günde en az iki kez temizleyerek gözeneklerini açık tutabilir, cildin yağ ve kirlerden arınmış olması siyah noktaların oluşumunu azaltabilirsiniz.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR