Yukarı
176131

3 yıldızlı forma için kesin tarih!

18 Nisan 2017 17:13

Beşiktaş-Lyon maçından rekor gelir bekliyor… Bilet satışı, reklam ve yayın gelirlerinin en yüksek seviyeye ulaşacağı Perşembe günü Kartal Yuvalarındaki ürün satışlarında sezon rekorunun kırılması hedefleniyor. Bunun için taraftara özel indirim kampanyası düzenleyen siyah-beyazlılar, formalarda %20 indirim ve yanında tişört hediyesi olan bir kampanya düzenledi.

Kartal Yuvalarının genel durumu ile ilgili DHA’ya özel açıklamalarda bulunan Kartal Yuvalarından Sorumlu yönetici Hüseyin Mican, “Lyon maçı için özel kampanyamız var. Formalarda %20 indirim ve yanında tişört hediyeli kampanya. İstiyoruz ki stada gelen taraftarımızın yanında evinde maçı seyredecek taraftarımız da formasını giyerek maçı seyretsin. Tüm taraftarlarımızı kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Şampiyon olmaları halinde bu sezonki formaların klasik hale geleceği için 3. yıldızı yeni sezon formalarına basacaklarını söyleyen Hüseyin Mican’ın DHA’ya yaptığı özel açıklamalar şu şekilde:

“MAYIS AYI HEDEFİMİZ 100 MİLYON LİRA CİRO YAPMAK”

“Şu anda 85 tane Kartal Yuvamız var ve önümüzdeki ay Avrupa operasyonu devreye girecek. Önce internet üzerinden, 6 ay içinde de başta Almanya olmak üzere mağazaları açacağız. 90 ile 100 arası mağaza hedefimiz vardı Mayıs ayı itibari ile bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Geçen seneye nazaran ciro olarak 6 misline ulaştık. 11 milyondan 65 milyona çıktık. Sezon sonu hedefimiz 90-100 milyona çıkmak. Geçen Mayıs ayından itibaren ülkemizdeki ekonomik sıkıntılara rağmen hedefimize gidiyoruz.”

“55 BİNDEN 400 BİN FORMA SATIŞINA ULAŞTIK”

“Ekonomik katkı anlamında hedefimiz geçen senelerde bir yıldız futbolcunun maaşını karşılamak iken şimdi bonservisi ile almak. Bunun için forma satışlarında her sezon üstüne koyarak gidiyoruz. Başkanımız göreve geldiğinde 55 bin olan forma satışı şu anda 400 binlere ulaşmış durumda. Bundan sonraki hedefimiz daha da artırmak ve global olarak dünyada da satmak. Bunun için ilk olarak Çin operasyonumuz var, Avrupa devreye giriyor. Türkiye satışları ile birlikte çok uzun sürede olmasa da 1 milyon forma satmamız gerekir.”

“YENİ SEZON FORMALARI 13 TEMMUZ’DA ÇIKACAK”

“Yeni sezon formalarımız 13 Temmuz’da çıkacak. Bu kesin tarihtir. Niyetimiz ve hedefimiz formaları 3 yıldızlı çıkarmak. Ama puan anlamında şu an her şeyin garantisi olmadığı için biz her türlü şartta yeni sezon formamızı 13 Temmuz’da çıkartacağız.

Şampiyonluk hedefine ulaşırsak bizim şu andaki formamız tarihsel anlamda klasik hale gelecek. Çünkü 2 yıldızlı şampiyonluğun son forması olacak. Bana göre de ilerleyen yıllarda tarihi bir değeri olacak, kıymetli hale gelecek. O yüzden bu sezon 2 yıldızlı formaya 3. yıldızı koymayı düşünmüyoruz. İnşallah şampiyon olursak 3 yıldızlı formalarımız 13 Temmuz’da çıkacak. Bu sezon sonuna kadar formalarımız 2 yıldızlı kalacak”

“LYON MAÇININ BAŞLAMA SAATİNE KADAR FORMALAR YANINDA TİŞÖRT HEDİYELİ VE % 20 İNDİRİMLİ”

“Başkanımız da söyledi; armamızın olduğu forma bizim formamızdır ve satışlarda da yaklaşık %30 bordo forma satıyoruz. Lyon maçında da yarı finale çıkma heyecanını yaşamak için taraftarlarımıza bir çağrıda bulunduk. Bu bizim için çok önemli. Yalnızca statta değil televizyonu başında da seyreden taraftarımızın bu heyecanı yaşayan taraftarımızın formasıyla seyretmesini istiyoruz. Bu yüzden daha önce forma alana tişört hediyesi olan kampanyamıza %20 indirim ilave edip yeni bir kampanya yaptık. Yani Lyon maçının başlama saatine kadar forma, yanında tişört ve ek olarak üstüne %20 indirim var. Tüm taraftarlarımızı kampanyaya davet ediyoruz.Kartal Yuvalarına taraftarlarımız sahip çıkıyor. Bundan çok memnunuz. Korsanla da mücadelemiz her zaman sürüyor.”

“ÇAĞRI MERKEZİ YOLUYLA ÜRÜN SATIŞIMIZ KESİNLİKLE YOKTUR”

“Bizim çağrı merkezimiz bir tane ve sadece dergi aboneliği yapıyor. Numarası da 0850 399 1093. Taraftarlarımız bunun dışında ürün satışı ile ilgili kendilerine gelen hiç bir çağrıya itimat etmesin. Biz zaten telefon yoluyla ürün satmıyoruz, bu numara sadece dergi aboneliği yapıyor.”

 

AMK Spor



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Ali Koç ve yabancı hakem açıklaması

Kulüpler Birliği toplantısından sonra konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ali Koç'un Kulüpler Birliği'ndeki görevine devam edeceğini duyururken, yabancı hakem konusunda ortak muta...

Beşiktaş'ta transfer komitesi kuruldu

Beşiktaş Kulübü, kulüp kaynaklarını verimli kullanmak ve gerekli mevkilere doğru futbolcu transferleri yapmak adına futbol A takımıyla ilgili tüm iç ve dış transferlerde yetkili bir trans...


Süper Lig'de 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, yerel seçimler nedeniyle hafta içi oynanacak olan Süper Lig 31. hafta maçlarında görev yapacak hakemleri duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıkl...

Hawks, Celtics'i son saniye basketiyle yıktı!

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Atlanta Hawks, uzatmaya giden maçta Boston Celtics'i 123-122 yendi. NBA'e iki maçla devam edildi. Sahasında Doğu Konferansı lideri Celtics'i ağırlayan Ha...


Çağlar Söyüncü'den fedakarlık

Fenerbahçe'ye ara transfer döneminde Atletico Madrid'den 6 aylığına kiralık olarak katılan Çağlar Söyüncü, kısa süre içinde hem camia hem taraftarlarla yakınlık kurdu.

Ali Koç'a futbol takımından net mesaj: "Ligden çekilmeyelim"

Fenerbahçe camiası 2 Nisan’daki olağanüstü genel kurulu bekliyor. Sarı-lacivertli yönetim, ligden çekilme, futbol şubesini bir sene dondurma ve başka bir ligden takım alma gibi pek çok op...


A Milli Kadın Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynayacağı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu belli oldu.

Mauro Icardi'nin gözü rekorda: 3 gole daha katkı verirse...

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, gol yollarındaki etkili performansını bu sezon da sürdürüyor. Icardi, 3 gole daha etki ederse kariyerinin en skorer sezonun...


F1'de Toto Wolff açıkladı: 'Hamilton sonrası ilk seçeneğimiz...'

Mercedes takımının İngiliz pilotu Lewis Hamilton, gelecek sezon Ferrari ile yarışacağını açıklamıştı. Alman ekibin patronu Toto Wolff, Hamilton'ın ayrılığı sonrası Mercedes koltuğuna ilk ...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi

Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentileri sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Ünlü oyuncu iddialara yanıt verdi. Öyle bir geçer zaman ki Masumlar Apartma...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Diyet gıdası krizi: Can kaybı artıyor

Kobayashi Pharmaceutical Co. firmasından yapılan açıklamaya göre, kırmızı pirinç mayası içeren "beni-koji" tüketen bir kişi daha yaşamını yitirdi. Böylelikle şimdiye kadar takviye diyet gıdası "beni-koji" ile bağlantılı ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Ölenlerin cinsiyeti ve yaşı açıklanmadı. 

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR