Yukarı
184113

Tuvana Türkay itiraf etti

22 Temmuz 2017 09:34

Son dönemin dikkat çeken oyuncularından Tuvana Türkay şu sıralar Fox TV’de yayınlanan “Deli Gönül” dizisinde oynuyor. Tuvana Türkay, Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile aşk yaşadıkları iddialarını açıklık getirdi. Türkay verdiği röportajda dikkat çekici ifadeler kullandı. İşte güzel oyuncunun verdiği o röportajdan öne çıkanlar…

”Dokuz yaşında reklamlarda oynamışsınız. Bir çocuk o yaşta bu kararı veremez, ailenizin ‘projesi' miydiniz? 

Ben yedi yaşındayken annemle babam ayrıldı. Annem kafam dağılsın, bir altın bileziğim olsun diye beni bir ajansa kaydettirdi. Bir şeker reklamıyla başladım, bunu diğer reklamlar takip etti.

tuvana-turkay

Boşanmanın ardından siz kimde kaldınız?

– Ablamla birlikte annemde kaldım. Babamla kopuk bir ilişkimiz vardı.

Siz ünlü olduktan sonra bir şeyler değişmedi mi?

– Hayır. Babam zaten hep vardı. Ve bu işi yapmamı da istemiyordu. İlk reklamda oynadığımda büyük bir kriz yaşandığını hatırlıyorum. Şimdiyse gurur duyduğunu biliyorum. İnsanların düşündüklerinin aksine bu mesleğin yanlış bir tarafı yok.

ARTIK BİRİLERİNE GÜVENMEYE İHTİYACIM VAR

Babasız büyümek sizi hayatınızın daha sonraki döneminde nasıl etkiledi?

– Çok zordu. Şu an özel hayatımda arkadaşlarıma, sevgilime karşı güvensizliğim varsa bunun kaynağı tamamen baba eksikliği. Kopukluğumuzun bir sebebi de belki içimdeki kırgınlıklar. Yaşım ilerledikçe olup bitenleri düşünüp yalnızlaştım. Artık birilerine güvenmeye ihtiyacım var. Hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil.

Peki bütün o güvensizliklere rağmen şimdi âşık mısınız?

– Aşk, benim için her şeyin önünde. Ama bir şeylerin söylendikçe azaldığına inanırım.

Fenerbahçeli Alper Potuk'la birlikte olduğunuz doğru mu?

– Böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum.

tuvana-turkay2

Ama üzerinde ‘Alper' yazan yedi numaralı formayı giyip maç izlemeye giderseniz, bu konuşulur…

– Evet, bir ilişkimiz var. Her şey güzel. Ama seviyorsam bu bana özel kalmalı diye düşünüyorum. Bir insanla beraberken onu herkese reklam etmek istiyorsan, gerçekten seviyor olmuyorsun. Dört duvar arasında seviyorsan, esas sevgi bu. Ben de bunu yaşamaya çalışıyorum.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye bir röportaj veren güzel oyuncu, hayatına dair bilinmeyenlerle ilgili sorulara şöyle devam etti.

BELANIN KOKUSUNU ALIP UZAKLAŞIYORUM

“Genelde meslektaşlarım tarafından pek sevilmem” dediğinizi okudum. Sizi neden sevmezler?

– Aslında sevilmemekten ziyade arkadaş ortamlarımda tercih edilen biri değilim. Ailemle yaşıyorum. Bu yüzden meslektaşlarımın özgür hayatlarına ayak uyduramıyorum. Ayrıca geçmişte insanlara daha toleranslı davranmaya çalışan biriydim.

Şimdi hiçbir şeyin canımı sıkacak kadar değerli olduğunu düşünmüyorum. Birini sevmediğimde, “Sen ne iğrenç bir insansın” diyerek oradan uzaklaşıyorum.

tuvana-turkay3

Setlerde uzun saatler geçiriyorsunuz. Bunları bir oyuncu arkadaşınıza karşı hissederseniz ne oluyor?

– Onunla konuşmuyorum. Çünkü birini sevmek değil, saygı duymak zorundayım. İnsan beyni birini sevip sevmediğini sekiz saniyede anlarmış. Ben de belanın kokusunu alıp uzaklaşıyorum.

Yanlış meslek seçtiğinizi düşünmüyor musunuz?

– Oyunculuğu kalbimle seçtim. Bu yüzden bana ne kadar zarar verirse versin, kabulüm. Benim başıma gelen her şeyin sebebi aslında hayallerimdi sanırım. O kadar çok hayal kuruyorum ki… Belki bu insanlara kolay ulaşabilecekleri bir meslek gibi duruyor olabilir ama öyle değil, bu noktaya gelene kadar çok şey yaşadım.

Ne gibi?

– Hırpalandım, ezildim, bastırıldım, ruhum adına çok özveride bulundum. Bunları yakın zamana kadar da yaşıyordum. Hâlâ yaşatmaya cüret eden insanlar oluyor ama artık dişlerim uzadı.

BİRİNİ SEVİYORSAM ONDA CİĞERİMİ BIRAKIRIM

Sizle ilgili yapılan her yorumda mutlaka fiziğinizle ilgili bir eleştiri var…

– Olumlu şeyler kadar olumsuz şeyler de söyleniyor. Güzellik göreceli. Başarımda tabii bunun payı var. İnsanlar ekranda kusur görmek istemiyor. Bir bak, ekranda kaç tane çirkin diyebileceğin başrol oyuncusu var?

tuvana-turkay4

Söylendiği gibi estetik harikası mısınız?

– Hayır. Ama annem bile bundan emin değil biliyor musun? Burnumu yaptırdım ve bunu asla saklama gereği hissetmedim. Neden ömrümün sonuna kadar mutsuz olacağım bir şeyle yaşayıp bunu kamufle etmeye çalışayım ki? Çirkin olan, bunu saklamak. Bazı oyuncular saklıyor.

Bu neyin korkusu?

Benim estetikten önce de, sonra da başrollerim oldu. Kısaca kariyerim bu sebeple devam etmiyor. Doğru duruşum ve mesleğimi yapış şeklimle bu yolda ilerliyorum.

Kariyer demişken yeni diziniz ‘Deli Gönül'de bir müzik öğretmenini canlandırıyorsunuz. Daha önce ‘Doğa İçin Çal' projesinde yer aldınız ve ‘Enbe Orkestrası'yla müzik çalışmalarınız oldu. Bu rol sizin için mi yazıldı?

– Şans ve tesadüf. Karakterimin adı Fatmanur. Gerçekten şarkı söylemek dışında onunla ortak noktalarımız çok az.

Düşünüyorum da ne olursa olsun, benim sevdiğim insan gidip bir başkasıyla evlense ben de kendime yeni bir hayat kurmak için başka biriyle evlenmem. Ben birini seviyorsam onda ciğerimi bırakırım.

Üç sezon ‘Yer Gök Aşk'ta birlikte rol aldığınız Murat Ünalmış'la yeniden partnersiniz…

– Önceki projede onun sevmediği, ailesinin zoruyla evlendiği bir kadını canlandırıyordum. Şimdi roller değişti. İzleyiciler herhalde aramızdaki uyumu sevdi.



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Seren Serengil: Oyumu Ekrem İmamoğlu'na vereceğim

Şarkıcı Seren Serengil, 31 Mart seçimlerinde oyunu Ekrem İmamoğlu'na vereceğini açıkladı. "İstanbul'da doğdum, büyüdüm ve oyumu Ekrem İmamoğlu'na veriyorum. Karakterli olduğum için, yurdu...

Nejat İşler'den 'mutlu musunuz?' sorusuna ilginç cevap

 Laçin Ceylan ve Nihat İleri’nin kurduğu Bitiyatro, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 3 Mart’ta yaşamını kaybeden oyun yazarı Edward Bond’un anıldığı e...


Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı

Türkan Şoray, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde beynine pıhtı atması nedeniyle fenalaşıp hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Geçen pazar günü Beykoz...

Dilan Polat şikayetini geri çekti, dava düştü!

Dilan Polat, kendisine hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle dava açtığı Nez Demir hakkındaki şikayetini duruşmada geri aldı. Polat'ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle dava düşerken...


Afra Saraçoğlu yeni evinden pozlar paylaştı

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken oyuncu Afra Saraçoğlu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Seyran' karakterini canlandıran Afr...

Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti

Sosyal medya hesabından emekli olduğunu duyuran şarkıcı Yıldız Tilbe, aldığı maaşa tepki gösterdi. Emekli maaşını eleştiren şarkıcı, "Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur...


Mutluluktan havalara uçtum

31 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleşecek konserin biletleri önceki akşam satışa çıktı. İlk 3 saatte tam 10 bin bilet satıldı. Yalın, sevenlerine şu mesajla teşekkür etti: “Beni mut...

Tatlıtuğ ailesi Dubai'de tatilde

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile Dubai'ye gitti. Stilist Başak Dizer ile 2016'da nikâh masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un 2022'de Kurt Efe adında bir oğ...


Erkan Petekkaya'nın acı günü

Erkan Petekkaya'nın babası Akın Petekkaya yaşamını yitirdi. Oyuncu, vefat haberini Instagram hesabından duyurdu.  Erkan Petekkaya "Canım babam Akın Petekkaya'yı bu sabah kaybettik. Cenaze...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Seren Serengil: Oyumu Ekrem İmamoğlu'na vereceğim

Şarkıcı Seren Serengil, 31 Mart seçimlerinde oyunu Ekrem İmamoğlu'na vereceğini açıkladı. "İstanbul'da doğdum, büyüdüm ve oyumu Ekrem İmamoğlu'na veriyorum. Karakterli olduğum için, yurdu...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Diyet gıdası krizi: Can kaybı artıyor

Kobayashi Pharmaceutical Co. firmasından yapılan açıklamaya göre, kırmızı pirinç mayası içeren "beni-koji" tüketen bir kişi daha yaşamını yitirdi. Böylelikle şimdiye kadar takviye diyet gıdası "beni-koji" ile bağlantılı ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Ölenlerin cinsiyeti ve yaşı açıklanmadı. 

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR