Yukarı
238483

Beş dakikada her şey değişti!

21 Şubat 2019 08:58

Atletico Madrid Juventus maçı ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu heyecanı devam etti. Nefes kesen karşılaşmada gülen taraf 2-0'lık skorla Atletico Madrid oldu. 78 ve 83'te gelen gollerle ev sahibi Atletico, 12 Mart'ta oynanacak rövanş öncesi ciddi bir avantaj elde etti.

Atletico Madrid Juventus maçı ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’nda ilk maçlar sona erdi. İki takım da 12 Mart’ta oynanacak rövanş maçı öncesi avantalı bir skor elde etmenin peşindeyken sahadan mutlu ayrılan taraf 2-0’lık skorla ev sahibi Atletico Madrid oldu. Atletico, çok ciddi bir avantaj elde ederken galibiyeti getiren goller kırmızı-beyazlıların Uruguaylı savunma tandemi Gimenez (78) ve Godin’den (83) geldi.

Günün diğer maçında ise Schalke 04, Manchester City’yi konuk etti. Nefes kesen maçta gülen taraf 3-2’lik skorla konuk ekip Manchester City oldu. 68’de Otamendi’nin atılmasıyla 10 kişi kalan City, 85’te Sane ve 90’da Sterling’in golleriyle müthiş bir geri dönüşe imza attı!

SCHALKE 04 2-3 MANCHESTER CITY (MAÇ SONA ERDİ)

GOLLER: Bentaleb (38 pen. ve 45 pen.) / Agüero (18), Sane (85), Sterling (90)

ATLETICO MADRID 2-0 JUVENTUS (MAÇ SONA ERDİ)

GOLLER: Gimenez (78), Godin (83)

Dk. 90+5: Maç sona erdi.

Dk. 89: Atletico’da Griezmann yaptığı faul sonrası sarı kart görüyor.

Dk. 85: Juventus takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Blaise Matuidi çıkıyor ve yerine Joao Cancelo oyuna giriyor.

GOL! Dk. 83: Serbest vuruşta yapılan ortada top Godin’in önünde kaldı, Godin boş kaleye gönderdi: 2-0.

Dk. 81: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Antoine Griezmann ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

GOL! Dk. 78: Kornerde Morata indirdi, Gimenez önünde kalan topa düzgün vurdu ve top ağlarda: 1-0.

GOL İPTAL! Dk. 72: Hakem Felix Zwayer pozisyonu VAR uyarısıyla inceledi ve Morata’nın Chiellini’ye gol öncesi faul yaptığı tespit edildi.

GOL! Dk. 70: Filipe Luis ortaladı, Alvaro Morata kafayı vurdu! Top ağlarda!

Dk. 64: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Blaise Matuidi ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

Dk. 57: Atletico Madrid takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Diego Costa çıkıyor ve yerine Alvaro Morata oyuna giriyor.

Dk. 55: Juventus’ta Alex Sandro sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

Dk. 53: Griezmann’ın şutunda Szczesny’nin de temasıyla top üst direkten döndü, Chiellini topu kornere gönderdi! Atletico gole çok yaklaştı!

Dk. 50: Atletico Diego Costa ile gole yaklaştı. Griezmann’ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Costa, bitirici vuruşu yapamadı. Tecrübeli oyuncunun şutunda top yandan dışarı gitti.

Dk. 46: İkinci yarı başladı

Dk. 45+5: İlk yarı sona erdi. İlk 45’te yüksek tempolu bir oyun olsa da iki takım da net pozisyonlar bulmakta oldukça zorlandı.

Dk. 45+3: Atletico Madrid’de Thomas Partey gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Dk. 36: Atletico Madrid takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından Rodrigo Hernandez tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

Dk. 28: KARAR DEĞİŞTİ! Atletico Madrid ceza sahası çizgisinin yaklaşık yarım metre gerisinden serbest vuruş kullandı. Greizmann’ın vuruşunda Szczesny başarılı!

Dk. 27: PENALTI! Hakem Atleti lehine penaltı noktasını gösterdi. Hakemler pozisyonun dışarıda mı içeride mi olduğunu inceliyor!

Dk. 23: Ceza sahası içinde topla buluşan Mario Mandzukic, penaltı noktası çevresinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

Dk. 21: Baskıyı artıran Atletico etkili geldi. İyi paslaşmalarla ceza sahasına giren ev sahibinde Koke’nin pasında Szczesny top Greizmann’a gelmeden topa hakim oldu ve adeta golü önledi.

Dk. 15: Partey’nin ceza sahası dışından düzgün vuruşunda kaleci Szczesny başarılı.

Dk. 9: Yaklaşık 30 metreden frikikte topun başına geçen Ronaldo sert bir şut çıkardı ama Oblak topu kornere çeldi.

Dk. 8: Diego Costa sarı kart gördü ve bir sonraki maçta cezalı duruma düştü.

Dk. 2: Griezmann, Juventus ceza sahasında yerde kaldı. Fransız oyuncu penaltı bekledi ama hakem devam kararı verdi.

Dk. 1: Karşılaşma başladı.

ATLETICO MADRID JUVENTUS MAÇI İLK 11’LERİ

STAT: Estadio Metropolitano

SAAT: 23.00

YAYIN: beIN SPORTS 1

HAKEM: Felix Zwayer

ATLETICO MADRID: Oblak, Juanfran, Godin, Gimenez, Filipe, Rodri, Partey, Koke, Saul, Griezmann, Diego Costa

TEKNİK DİREKTÖR: Diego Simeone

JUVENTUS: Szczesny, De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Bentancur, Pjanic, Matuidi, Dybala, Mandzukic, Cristiano Ronaldo

TEKNİK DİREKTÖR: Massimiliano Allegri

SKOR



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Konferans Ligi'nde haftanın golü Yusuf Yazıcı'dan: Tur için yeterli olmadı!

Yusuf Yazıcı'nın Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Lille formasıyla Aston Villa'ya karşı kaydettiği gol haftanın en iyisi seçildi.

İbrahim Nuray Ataman, son yolculuğuna uğurlandı

Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Ataman için Zincirlikuyu Camisi'nde cuma namazını müteakip cenaze namazı kılındı....


Türkiye Kupası'nda program açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final maçlarının tüm programı, rövanş tarihlerinin de açıklanmasıyla belli oldu. Futbolda Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının programı belirl...

Altay, futbol şubesini şirketleştirmek için çalışmalara başladı

Altay Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Süleyman Özkaral ile eski kulüp başkanları, divan başkanları ve yöneticilerin İzmir Ticaret Odasında bir araya geldiği belirtildi. "610...


''Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık''

Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar, Fenerbahçe'yi penaltılarda eledikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Fenerbahçe...

Kadıköy'deki penaltı atışları sonrası İsmail Kartal'ın sözleri akıllara geldi!

Fenerbahçe, normal süresi ve uzatmaları 1-0 biten maçta Olympiakos'a penaltılarda yenildi ve Avrupa'ya veda etti. Sarı-lacivertlilerde yalnızca 2 penaltı atışının ağları bulması, İsmail K...


Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi...

Trendyol Süper Lig’de 34. Ve 35. Hafta müsabakalarının programı belli oldu. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi 27 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Trendyol Süper Lig'in 34 ve 35. haftasında oynan...

Sokol Cikalleshi, Konyaspor tarihinin en iyi yabancı golcüsü

Konyaspor'un Süper Lig'deki performansını yükselten yabancı santrfor Sokol Cikalleshi, yeşil-beyazlı takımda en çok gol atan yabancı oyuncu ünvanını kazandı. Takımının ligdeki 15. sıradak...


İbrahim Akdağ, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu!

EMS Yapı Sivasspor'un değerli orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile kendi sahalarında yapacakları karşılaşmayı kazanma arzularını ve bu galibiyetle ...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

'Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin'

Ünlü oyuncu Aslı Enver ile eşi Berkin Gökbudak tatile çıktı. Bir mekanda çekildiği kareleri sosyal medyadan paylaşan Aslı Enver, pozuna "Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin" not...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Doğada vakit geçirmek cilde olumlu etki ediyor

Araştırmacılar, doğada vakit geçirmenin bağırsak ve cilt sağlığı ile yakından ilişkisini inceleyerek, yeşil alanların insan mikrobiyotasını artırdığı sonucuna ulaştı."Environmental International" isimli dergide yayımlanan makalede, araştırmacılar, ABD ve Avrupa'da kaleme alınan 20 çalışmayı inceleyerek doğa ile insan sağlığı arasındaki yakın bağı ele aldı.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR