Yukarı
241423

Bergama Belediyespor'a sponsor oldu

15 Mart 2019 12:49

LM Wind Power’ın Bergama’da bulunan rüzgâr türbini kanadı üretim tesisi, belediyenin spor kulübüyle sponsorluk anlaşması imzaladı.

Tesis, spor kulübünün etkinliklerini desteklerken; tesisin düzenleyeceği etkinliklere de spor kulübü katılım gösterecek.

7 Mart 2019 İzmir -TÜRKİYE - GE Yenilenebilir Enerji bünyesinde faaliyet gösteren LM Wind Power şirketi, Bergama Belediyesi’nin spor kulübünün ana sponsoru olmak için anlaşma imzaladı.

70 metreye kadar uzunluktaki rüzgâr türbini kanatlarını üreten Bergama'daki LM Wind Power tesisi, Belediyespor kulübünün spor etkinlikleri düzenlemesi ve gençlere yönelik tüm spor dallarının teşviki konusunda destek verecek.

LM Wind Power Bergama Fabrika Direktörü Ozan Mamay, “Belediyenin spor kulübünü desteklemekten ve Bergama halkıyla daha fazla etkileşimde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün, yüzde 26'sı kadın olmak üzere 450 kişiyi istihdam ediyoruz ve çalışanlarımızın yüzde 90'ından fazlası Bergama bölgesinin vatandaşı. Bu yetenekli, kendini adamış insanlar işimizin temelini oluşturuyor ve toplumumuza olan borcumuzu ödemek için gerek zaman gerek kaynak ayırmamız bizim için önemli.”

Bergama Belediyespor, çok çeşitli spor tesisleri sunan, insanları çeşitli spor dallarındaki kurslarla eğiten ve bisiklet turları veya Twin Town Olimpiyatları gibi düzenli ulusal ve uluslararası spor etkinlikleri düzenleyen bir spor kulübü olarak faaliyet göstermektedir.

Bergama Belediye Başkanı, Mehmet Gönenç, “Spor; sağlıklı, üretken, sosyal ve paylaşan bir neslin en önemli parçalarından biridir. LM Wind Power, şehrimizdeki önemli fabrikalardan birisi ve gençlerin spora olan ilgisini artırmak amacıyla Bergama Belediyespor’un çalışmalarını destekledikleri için mutluyuz” dedi.

GE Yenilenebilir Enerji bünyesinde faaliyet gösteren LM Wind Power şirketi, Temmuz 2017'de Bergama kanat fabrikasını resmen açtı. Bergama fabrikası, şirketin; müşterilere yakın mesafede fabrikalar açma, bulunduğu çevredeki topluluklar için iş imkânları yaratma ve rüzgâr enerjisinin büyüdüğü pazarlarda şirketin genişleyen küresel varlığını temsil ediyor. Türkiye'de rüzgâr kaynakları çoğunlukla ülkenin batı bölümünde yer alması, Bergama'yı rüzgâr enerjisi pazarına hizmet etmek için ideal bir lokasyon haline getiriyor.

LM Wind Power Hakkında

GE Yenilenebilir Enerji bünyesinde faaliyet gösteren LM Wind Power şirketi; Brezilya, Kanada, Çin, Danimarka, Hindistan, Polonya, İspanya, Fransa, Türkiye ve ABD’deki kanat fabrikalarını kapsayan bir küresel üretim ayak izi ile rüzgâr türbinleri için rotor kanatlarının tasarımcısı ve üreticisidir. Şirket, 1978'den bu yana 205.000'den fazla kanat üretmiştir ve bu kapasite, yılda 93 GW kurulu güce ve 189 milyon ton CO2 azalımına karşılık gelir.

Daha fazla bilgi için www.lmwindpower.com adresini ziyaret edin veya @lmwindpower twitter hesabını takip edin

GE Türkiye Hakkında

Türkiye'deki yatırımlarına 1948 yılında başlayan General Electric, güçlü ortaklıklar kurarak büyümekte, teknoloji ve yerel inovasyona yatırım yapmakta; enerji üretimi ve iletimi, enerji verimliliği, sağlık ve ulaşım gibi konularda ülkemizin ihtiyaçlarına çözümler sunmaktadır. GE Türkiye, İstanbul'da yer alan merkez ofisi ile birlikte ülke genelinde beş şehirde 9 tesise ve yaklaşık 2.300 çalışana sahiptir.



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Kardeş ülke Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Türk firmalar ile Azerbaycanlı firmalar, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ticaretin artması için İzmir Ticaret Odası’nda bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlik kapsamı...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

İzmir Barosu Fotoğraf Grubu Foça Fotoğrafları Sergisi’nin açılışı, Foça Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Tercanlıoğlu’nun katılımıyla yapıldı.


EÜ Öğrenci Dekanlığı  gençlerle el ele

Ege Üniversitesinin öğrenci odaklılık misyonu doğrultusunda Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde kurulan Öğrenci Dekanlığı, hem öğrencilerin sorunlarına çözüm üretiyor hem de yöne...

Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Gaziemir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, belediyenin düzenlediği çocuk etkinlikleri, kortej ve Yeni Türkü konseriyle coşkuyla kutlandı.  Başkan Ünal Işık, “Ulu Önderimiz Mu...


Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi’nin kurduğu Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu ve Bornova Belediyesi  işbirliğiyle gerçekleştirilecek Atatürk Oratoryosu, 28 Nisan Pazartesi gü...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kınık’ta da büyük bir coşku ile kutlandı.


Efes Selçuk tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak

Efes Selçuk Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin iş birliği ile “Anadolu Çevre Tarihi Söyleşileri” tarafından düzenlenen Osmanlı Anadolusu’nda Krizl...

Chp İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Vaad Kopya; Sonuç Fiyasko

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, vergisiz telefon düzenlemesi ile telefon alan çok sayıda öğrenciye para iadesinin yapılmadığını açıkladı. Kılıç, “CHP’nin vaatlerini kopyalayıp y...


İzmir AKS Ambulans Servisi ekibi Konya’da hayat kurtardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı AKS Ambulans Servisi, bir hastayı Niğde’ye naklettikten sonra Konya yakınlarında trafik kazası ihbarı aldı. Sağlık personel...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Tuvana Türkay hastanelik oldu

Oyuncu Tuvana Türkay hastane odasından fotoğraf paylaşarak takipçilerini sağlıkları konusunda uyardı. 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' adlı dizide oynayan Tuvana Türkay hastaneye kaldırıl...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Bilimsel araştırma: Aspirinin kolon kanserini nasıl önlediği belirlendi

Her gün aspirin kullanmanın kolon kanserini önlediği biliniyor ancak nedeni şu ana kadar belirsizdi. Yeni bir çalışma, artık aspirinin kolon kanserine karşı nasıl etki ettiğinin anlaşıldığını ortaya koyuyor. Cancer dergisinde 22 Nisan'da yayınlanan bulgulara göre, aspirinin vücudun kanser hücrelerine karşı bağışıklık tepkisini artırdığı görülüyor.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR