Yukarı
241476

Erdoğan: Senin her yerin bomba olsa ne yazar ya?

15 Mart 2019 17:48

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan Gaziantep'te konuştu. Erdoğan, Yeni Zelanda'da yaşanan katliama tepki gösterdi.

AKP'li cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Zelanda'da camilere silahlı saldırıda bulunarak 49 kişinin yaşamına son veren katliamcının yayımladığı manifestoda kendisini hedef göstermesine tepki gösterdi.

Erdoğan, "Neymiş boğazın batısına geçmeyecekmişiz. İstanbul'a gelip hepimizi, öldürür bizleri topraklarımızdan sürer, Ayasofya'yı minarelerden kurtarmış. Bu ifadeler kafalardaki hevesleri yaşatan ifadelerdir. Önce şunu bil, ben niye girdim içeri biliyorsunuz değil mi? Senin her yerin bomba olsa ne yazar ya? Terbiyesiz, ahlaksız, adi, alçak diye konuştu.

Erdoğan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Taksim'de her yıl gerçekleştirilen Feminist Gece Yürüyüşü'ndeki ıslıklarla ezanın protesto edildiği tartışmalarını bir kez daha gündemine taşıdı.

Kadınlara, "Ezan okunurken düdük öttürmeye mecbur musunuz?" diye soran Erdoğan, yürüyüş izin valilikten izin alınması gerektiğini ileri sürerek, "Yazını yazacaksın, haberi vereceksin ve sana valilik nereyi uygun görürse toplantını da yürüyüşünü de orada yapacaksın. Ben öyle yapıyorum da sana ne oluyor da böyle yapıyorsun. Onun için gereği yapıldı o akşam onlar oradan dağıtıldı" ifadelerini kaydetti.

Erdoğan, ayrıca, "Bir ülke üretirse beka sorunu olmaz" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik de eleştirilerde bulunarak, "Bay Kemal üretimden önce yatırım gerekli yatırım. Önce yatırım, yatırımdan sonra da üretim. Adamın haberi yok" dedi.

Gaziantep'te konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Sen ne güzel bir şehirsin Gaziantep. Sizi yürekten selamlıyorum. Son 1 yıldır 4. defa Gaziantep'teyim. Var mı benim gibi gelen? Evliya Çelebi bu şehir için ne diyor: 'Tatlı yedikleri için tatlı dillilerdir' diyor. Tatlısıyla, kebabıyla, mutfağıyla ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden bu şehir için ne desek azdır.

Şanlıurfa'da insanlık tarihinin en eski izleri bulundu. Biz de 2019'u Göbeklitepe yılı ilan ettik. Göbeklitepe Şanlıurfa'nın yanında Gaziantep'in de turizmine katkıda bulunacaktır. İnşallah 31 Mart'ta Gaziantep yepyeni bir hizmet döneminin kapısını aralayacaktır.

Gaziantep bugüne kadar hep yanımızda oldu ama bu kez Antep'ten delikanlılığına yakışır bir rekor bekliyorum.

Bay Kemal sen hangi kafayı yaşıyorsun? Bay Kemal üretimden önce yatırım gerekli yatırım. Önce yatırım, yatırımdan sonra da üretim. Adamın haberi yok.

Birileri hep suyu bulandırmanın gayreti içerisinde. Kimse asıl niyetini söylemiyor, milletin akrşısına cilalı, makyajlı çıkıyor. Yağmur yağmaya başlayınca o cilaları akıyor.

Seçimlerde bir Cumhur İttifakı var bir de CHP'nin etrafında kurulan yanında adı İyi kendi bir hayli karışık olan bir parti ile, isminden başka bir geçmişi kalmayan Saadet Partisi var. Ama ittifakın asıl ittifakını saklamaya çalıştılar. Bu parti sabıkalı, bu partinin eli terör örgütünün elinde. Bu partiyi Kandil yönetiyor.  Gaziantep'te işler daha da karışık. Sırtını Kandil'e dayayan, oradan gücünü alan CHP aslında bunu destekliyor. Şu partinin adayı diyorsunuz aslında bakıyorsunuz başkasının adayı. Kimin kimi desteklediği belli değil. Türk siyasetini bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok.Çıkın delikanlı gibi kim kimi destekliyor, kim kimi kimin listesinden destekliyor söyleyin. CHP'nin listesinde HDP'nin, FETÖ'nün belediye başkan adayları cirit atıyor. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü tepkisi

Bu ülke yol geçen hanı mı? Gereği yapıldı, o akşam oradan dağıtıldı. Ezan okunurken düdük öttürmeye mecbur musunuz? Dünya kadınlar günü için oraya gelmişler, Sen dünya kadınlar günü için oraya gelirken toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununu bilmiyor musun?

Bunun için ne yapacaksın en azından valiliğe müracaat edeceksin. Aradım valiliği böyle bir müracaatları var mı dedim. Yok dedi. Bu ülke yol geçen hanı mı? Bu ülkeyi eski Türkiye mi zannediyorsunuz? Yazını yazacaksın, haberi vereceksin ve sana valilik nereyi uygun görürse toplantını da yürüyüşünü de orada yapacaksın. Ben öyle yapıyorum da sana ne oluyor da böyle yapıyorsun. Onun için gereği yapıldı o akşam onlar oradan dağıtıldı.

"Kılıçdaroğlu niçin onların avukatlığını yapıyor?"

Sorulara muhatap olduğu televizyon programlarında asıl niyetini ifşa ediyor. Çıkıp diyor ki YPG Türkiye’ye saldırmaz. Madem öyle biz tepelerine binene kadar Afrşin’den Gaziantep!’e sıkılan kurşunlar nereden geliyordu?

Fırat’ın doğusundaki yerlerden ülkemize kurşun sıkan YPG değil mi? Çukur eylemleriyle şehirlerimizi alt üst eden, bombaları patlatan, Gaziantep’te Karşıyaka Polis Merkezi’nde 12 vatandaşımızı şehit edenler bunlar değil mi? Amerikalılar işlerine geldiği için bunları ayrıştırmaya çalışıyor da Kılıçdaroğlu’na ne oluyor. Onlar çıkarları olduğu için bunları yapıyor, Kılıçdaroğlu niçin onların avukatlığını yapıyor?

(Mansur Yavaş hakkındaki sahte senet iddiaları) 600 bin dolar bir müvekkilini dolandırıyor ve adam dava açıyor. Yargıda kazanıyor. Şimdi bunu Ankara'daki adayları inkar ediyor. Bütün belgeler ortaya döküldü, gizleyecek yerleri kalmadı.

Erdoğan'dan kendisini hedef gösteren manifestoyu yayımlayan Yeni Zelanda'daki saldırgana tepki: Terbiyesiz, ahlaksız, adi, alçak

Bu bildiride Müslümanlarla birlikte ülkemizi ve şahsımı da hedef alıyor. Neymiş boğazın batısına geçmeyecekmişiz. İstanbul'a gelip hepimizi, öldürür bizleri topraklarımızdan sürer, Ayasofya'yı minarelerden kurtarmış. Bu ifadeler kafalardaki hevesleri yaşatan ifadelerdir.

"Terbiyesiz, ahlaksız, adi, alçak"

Önce şunu bil, ben niye girdim içeri biliyorsunuz değil mi? Senin her yerin bomba olsa ne yazar ya? Terbiyesiz, ahlaksız, adi, alçak.

Erdoğan'dan İsrail'e: Be ahlaksız siz Filistin’in tamamını işgal ettiniz; Netahyahu zalimdir

İstanbul’a diyor ki Konstantinapol, Ayasofya’yı yeniden 'camiye' çevirecekmiş (Erdoğan'ın dili sürçtü). Bu millet var ya bu can bu bedende oldukça buna asla müsaade etmeyecek. İstrail’in başında bir tane soyguncu var ya, her türlü yolsuzluktan yargılanan bir başbakan var ya oğlu da tweet atıyor. Be ahlaksız siz Filistin’in tamamını işgal ettiniz. Siz 1938’de neredeydiniz, imdi neredesiniz?

İşgal ettiniz. Elinizdeki güçle oradakileri evlerinden kovdunuz. Kadınlardan yaşlılara varıncaya kadar onlarca kişiyi mahkum ettiler. Netahyahu zalimdir. Eğer dünyada zulmeden bir dünya aranıyorsa o da İsrail’dir.

Gerçek Gündem

 


Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Ali İhsan Yavuz tespiti: 'Seçim günü çok önemli, akşamı da çok önemli'

2019’daki yerel seçimlerde “Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu” sözleriyle gündeme gelen AKP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçim öncesi ...

RTÜK'ten 'seçim yasağı' kararı

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yerel seçimler sebebiyle bu geceden itibaren seçim gününe kadar siyasi reklamların yasaklanacağını belirtti. Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu gec...


CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne 'TRT' başvurusu

CHP Seçim ve Parti Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci Binici yaptığı açıklamada, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumunun (TRT) muhalefete uyguladığı karartmayı Anay...

Yeniden Refah'ın İstanbul adayı Mehmet Altınöz’e engel: 'TGRT’ye davet ettiler, yayına çıkarmadılar'

Yeniden Refah Partisi açıklamasında, partinin İstanbul adayı Mehmet Altınöz'ün canlı yayına konuk olmak üzere davet edildiği TGRT Haber’de engellendiği duyuruldu.


Mansur Yavaş, oy oranını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yüzde 60'lara varan bir oyla seçileceğini belirterek, belediye meclisinde de çoğunluğu almanın önemine dikkati çekti.Ankara Büyükşehir Bel...

Erbakan 'Ey troller' deyip üç şartını yineledi

İktidara İstanbul adayını çekmek için sunduğu üç şartı sıralayan Erbakan, bir kez daha "Hodri meydan" dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "İktidar şimdi ilan etsin des...


Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen kaydı e Devlet sorgulama ekranı...

Yerel seçim için 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlar vatandaş oy kullanacak. "Nerede oy kullanacağım" sorusunun yanıtını merak eden vatandaşlar için seçmen kaydı YSK sitesi üzerinden ya da ...

Ve Erdoğan ilçe ilçe mitinglere başlıyor...

Rüzgarı bir türlü Kurum'dan yana döndüremeyen iktidar, durumu değiştirmek için bütün bakanları İstanbul'da sahaya sürdü. Ancak yarışın son virajına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhur İ...


Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında AKP seçmenine çağrı: 'Ders vermeleri lazım!'

İBB Başkanı İmamoğlu, bütün bakanların İstanbul'da Murat Kurum için seçim kampanyası yürütmesini eleştirerek YSK'ye tepki gösterdi. NOW TV canlı yayınında konuşan İmamoğlu, AKP seçmenleri...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi

Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentileri sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Ünlü oyuncu iddialara yanıt verdi. Öyle bir geçer zaman ki Masumlar Apartma...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Diyet gıdası krizi: Can kaybı artıyor

Kobayashi Pharmaceutical Co. firmasından yapılan açıklamaya göre, kırmızı pirinç mayası içeren "beni-koji" tüketen bir kişi daha yaşamını yitirdi. Böylelikle şimdiye kadar takviye diyet gıdası "beni-koji" ile bağlantılı ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Ölenlerin cinsiyeti ve yaşı açıklanmadı. 

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR