Devlet Tiyatroları 1 Ekim’de perdelerini açacak. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, geçen yıl toplam 1 milyon 770 binin üzerinde bir seyirci sayısına ulaştıklarını belirterek, bu yıl biletlere yüzde 20 zam yaptıklarını açıkladı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt gerçekleştirilen basın toplantısında hem sezon içerisinde hem de özel haftalarda basın sayesinde tiyatro severlerle buluştuklarını belirterek, “Devlet Tiyatrosu 2018-2019 sezonumuzu yeni bitirdik sayılır. 2019-2020 sezonu hazırlıklarımız da başladı” ifadelerini kullandı.

Son 2 yıldır gerçekleştirilen ‘Nöbetçi Tiyatro’ uygulamasına ilginin yoğun olduğunu söyleyen Kurt, projenin 2019-2020 sezonunda Ankara’nın yanı sıra İstanbul’da da uygulanacağını söyledi.

Biletler, 15 Eylül itibariyle satışa çıkacak. Bilet fiyatlarının yüzde 20 arttığını ifade eden Kurt, bu durumun 1-2 liralık farklılık yapacağını söyledi.

Kurt, “Bilet fiyatlarıyla ilgili küçük bir ayarlamamız oldu. Bilet fiyatlarımız yüzde 20 arttı. Zaten biliyorsunuz Devlet Tiyatrosunun bilet fiyatları küçük rakamlarda seyrediyor. Yüzde 20 artsa bile 1-2 liralık bir fark oldu” dedi.

Gerçek Gündem