Yukarı
341933

Burak Elmas işaret etti, kesenin ağzı açıldı

02 Aralık 2021 15:17

UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray, aynı başarıyı Süper Lig'de tekrarlayamadı. orta sahasında eksiklik hisseden Aslan'ın transfer hedefi belli oldu. Başkan Burak Elmas'ın işaret ettiği transfer için kesenin ağzı açıldı.

Galatasaray'da bu sezon özellikle UEFA Avrupa Ligi'ndeki performansıyla dikkat çekiyor. Üst tur garantilenirken yapılacak takviyeler kritik öenm taşıyor. Orta sahadaki eksiklik bilinirken gündeme taraftarı heyecanlandıran bir isim geldi. Başkan Burak Elmas'ın işaret ettiği transfer için kesenin ağzı açıldı.

UEFA'DAN CEZA 

UEFA Disiplin Kurulu’nun aldığı karar uyarınca, Lokomotiv Moskova maçında atılan maddeler nedeniyle Galatasaray’a 26,625 euro para cezası kesildi. Belirlenen miktarın, 90 gün içerisinde kulüp tarafından ödenmesi gerektiği belirtildi.

6 NUMARA ARAYIŞI 

Yaz aylarında başlayan gençleştirme operasyonuna ve maaş seviyesi 1 milyon Euro'nun altında takviyelere devam etmek isteyen Galatasaray'da, 6 numara arayışı devam ediyor.

UEFA'DAN 16 MİLYON EURO 

UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 yenerek 2. turu garantileyen Galatasaray şu ana kadar 16 milyon Euro gelire hak kazandı. Sarı-kırmızlı yönetim, Harcama Limitleri'ne de yansıyacak para ödülünü transferde kaynak olarak kullanmayı planlıyor.

GEDSON'U BU KEZ BİTİRECEK 

Devre arasında kadroyu güçlendirmek isteyen Fatih Terim'in raporu üzerinde çalışan yönetim, Gedson Fernandes'i bu kez bitirmek için atağa kalktı.

"OCAK AYINDA HAMLEMİZİ YAPACAĞIZ" 

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Gedson Fernandes transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Elmas, Gedson Fernandes transferine dair, "Gedson'un bize olan ilgisi ortada. Listemizde yer alan başka oyuncular da var. Ocak ayında gerekli hamleleri yapacağız. Gedson olmazsa başkası olur" ifadelerini kullandı.

8 MİLYON EUROLUK BÜTÇE 

Sarı-kırmızılı kulüp orta sahada yaşanan eksiliği devre arasında bitirmek istiyor. Kesenin ağzını açan Elmas, Gedson transferine 8 milyon euro bütçe ayırdı.

RESMİ TEKLİF YAPILACAK 

İddialara göre yönetim, Benfica'dan randevu aldı. Kısa süre içinde Benfica ile masaya oturması beklenen yönetimin resmi teklifini ileteceği öğrenildi.

GEDSON KOLAYLIK İSTEYECEK 

Gedson'un da Galatasaray'a gitme konusunda Portekiz kulübünden kolaylık isteyeceği öğrenildi. Öte yandan Aslan'ın stoperi Marcao, Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Gedson Fernandes'e çağrıda bulundu. Gedson Fernandes, "Hadi gidelim!" derken Marcao cevap olarak 'Gel dostum' dedi. Bu diyalog taraftarların büyük ilgisini çekerken yorum yağdı.

SSUNÇAO GÖNDERİLECEK 

Sezon başında ısrarla yıldız futbolcuyu bırakmayan Benfica'nın artık ayrılık formülüne daha sıcak baktığı ifade ediliyor. Eğer Gedson transferi bitirilirse Assunçao'nun sözleşmesi feshedilecek.

GEÇEN AY KAZA YAPTI 

Portekiz basınından A Bola'da yer alan habere göre; geçtiğimiz ayda Fernandes'in aracı, önündeki araca çarptı. Yıldız futbolcunun aracının arkasına da bir başka araç çarptı. Gedson Fernandes ve kazaya karışan diğer kişilerin kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi. Kazada sadece maddi hasar oluştuğu kaydedildi. Kaza sonrası kulüp yetkililerinin Gedson'a evine kadar eşlik ettiği bilgisi verildi.

Kaynak: Milliyet/Skorer



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Beşiktaş'ta transfer komitesi kuruldu

Beşiktaş Kulübü, kulüp kaynaklarını verimli kullanmak ve gerekli mevkilere doğru futbolcu transferleri yapmak adına futbol A takımıyla ilgili tüm iç ve dış transferlerde yetkili bir trans...

Süper Lig'de 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, yerel seçimler nedeniyle hafta içi oynanacak olan Süper Lig 31. hafta maçlarında görev yapacak hakemleri duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıkl...


Hawks, Celtics'i son saniye basketiyle yıktı!

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Atlanta Hawks, uzatmaya giden maçta Boston Celtics'i 123-122 yendi. NBA'e iki maçla devam edildi. Sahasında Doğu Konferansı lideri Celtics'i ağırlayan Ha...

Çağlar Söyüncü'den fedakarlık

Fenerbahçe'ye ara transfer döneminde Atletico Madrid'den 6 aylığına kiralık olarak katılan Çağlar Söyüncü, kısa süre içinde hem camia hem taraftarlarla yakınlık kurdu.


Ali Koç'a futbol takımından net mesaj: "Ligden çekilmeyelim"

Fenerbahçe camiası 2 Nisan’daki olağanüstü genel kurulu bekliyor. Sarı-lacivertli yönetim, ligden çekilme, futbol şubesini bir sene dondurma ve başka bir ligden takım alma gibi pek çok op...

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynayacağı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu belli oldu.


Mauro Icardi'nin gözü rekorda: 3 gole daha katkı verirse...

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, gol yollarındaki etkili performansını bu sezon da sürdürüyor. Icardi, 3 gole daha etki ederse kariyerinin en skorer sezonun...

F1'de Toto Wolff açıkladı: 'Hamilton sonrası ilk seçeneğimiz...'

Mercedes takımının İngiliz pilotu Lewis Hamilton, gelecek sezon Ferrari ile yarışacağını açıklamıştı. Alman ekibin patronu Toto Wolff, Hamilton'ın ayrılığı sonrası Mercedes koltuğuna ilk ...


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Futbolu dondururuz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gazetecilerle yaptığı sohbette gündemi değerlendirip Erden Timur ve Mehmet Büyükekşi için sert ifadeler kullandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stad...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Güven Hokna'dan açıklama: 'Tuvalet temizledim'

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hokna, çektiği bir ...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Diyet gıdası krizi: Can kaybı artıyor

Kobayashi Pharmaceutical Co. firmasından yapılan açıklamaya göre, kırmızı pirinç mayası içeren "beni-koji" tüketen bir kişi daha yaşamını yitirdi. Böylelikle şimdiye kadar takviye diyet gıdası "beni-koji" ile bağlantılı ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Ölenlerin cinsiyeti ve yaşı açıklanmadı. 

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR