Yukarı
347073

Salih Uçan: Emre Hoca’nın görüşleri aklıma yattı

28 Ocak 2022 12:58

Medipol Başakşehir’in yeni transferi Salih Uçan, transfer sürecinde Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile telefonda görüştüğünü, Belözoğlu'nun düşüncelerinin aklına yattığı için transferinin gerçekleştiğini söyledi.

Kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Başakşehir'de Beşiktaş'tan kiralık olarak kadroya katılan Salih Uçan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Uçan, şampiyon bir takımdan bir başka şampiyon takıma geldiğini söyledi. Salih Uçan, “Son şampiyon takımdan bir başka şampiyon takıma geldim. Bunun için mutluyum. 4 aylık bir süreç var, elimden geldiğince Başakşehir ailesine yardımcı olmak istiyorum” dedi.

“BEŞİKTAŞ DÖNEMİM ŞANSSIZ GEÇTİ”

Beşiktaş’ta çok fazla süre bulamadığını kaydeden Salih Uçan, “Bunun dışında sezon başında yaşadığım sakatlık vardı. Biraz antrenman kaçırdım, sonra birkaç sakatlık daha yaşadım. Hastanede bir hafta kaldığım zamanlar oldu. Açıkçası ligin ilk dönemi Beşiktaş’taki durumum şanssız geçti diyebilirim. Hastalık yaşanmasaydı, belki antrenman kaçırmasaydım, fiziksel olarak kendimi daha yukarıya çekseydim daha fazla oynayabilirdim. Şu andan itibaren önüme bakacağım” diye konuştu.

“BELÖZOĞLU BENİ ARADI”

Teknik direktör Emre Belözoğlu ile takım arkadaşlığı olduğunu da söyleyen Uçan, “Teknik direktörümüz Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe’den takım arkadaşlığım da var. Hocamız aradı, benimle ilgili görüşlerini söyledi, benim de aklıma yattı. Diğer takımlardan hocalarımız da beni aramıştı. Onların da tekliflerine teşekkür ediyorum. İnşallah hem benim, hem Beşiktaş, hem Başakşehir için iyi olur” dedi.

Beşiktaşlı Pjanic’in Başakşehir’e gelip gelmeyeceği sorusuna, ‘Hayırlısı olsun’ karşılığını veren Salih Uçan, hedeflerinin her zaman sahanın içinde olmak ve mücadele edebilmek olduğunu söyledi. Uçan, “Sahada bulunduğum süre içerisinde sorunlar yaşamadım. Sahada olmayınca sorunlar yaşıyorum. Bir futbolcu her zaman oynamak ister. Ben de buraya oynamak için geldim. İnşallah oynarım da. Ben kendimce hep şunu söylüyorum. Oynayınca sorun yaşamıyorum, oynamadığım zamanlar başlıyor. Her zaman forma rekabeti olacak, sadece burada değil” diye konuştu.



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Fenerbahçe eski hocası Jorge Jesus'a bir şok daha

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus, tarihi rekora imza atmış ve 34 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Portekizli teknik adam için son bir haftada ise işler iyiye gitmedi.

Galatasaray Yönetimi, 23 Nisan’ı Hatay’da kutladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Hatay’da depremzede çocuklarla birlikte kutladı.


Mart ayının TFF Fair-Play ödülleri açıklandı

Mart ayının En Centilmen Futbolcu Ödülü'nün sahibi Konyaspor'dan Sokol Cikalleshi olurken; En Centilmen Teknik Direktör Ödülü'nü ise Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu elde etti.

Fenerbahçe'nin kabusu Bülent Uygun

Fenerbahçe ile sahasında 2-2 berabere kalan Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun'un son sezonlardaki Fenerbahçe karnesi dikkat çekici. İşte detaylar...


İsmail Kartal: Sezon sonu şampiyon olacağız

Sivasspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Önümüzde 5 maç var. Sezon sonu şampiyon olacağız. Kalan 5 maçı d...

Bucaspor'dan, olaylı Esenler Erokspor maçı sonrası açıklama: Taraflı yönetim

Bucaspor 1928, TFF 2'nci Lig Beyaz Grup lideri Esenler Erokspor ile maçında 2-1 mağlup oldu. Kulüp, hakem kararlarına yönelik eleştirilerde bulunurken, tribünden atılan bir cismin kafasın...


Beşiktaş'ın kupa maçı kamp kadrosu açıklandı! 5 eksik...

Son lig maçında sağ uyluk üst adalesinde ağrı hissederek oyundan çıkan Serkan Emrecan Terzi (İliopsoas gerilme ve ödem), sahaya dönüş ve takıma adaptasyon çalışmaları devam eden Onur Bulu...

Göztepe, Süper Lig için geri sayıma geçti

İzmir ekibi, kalan iki karşılaşmaya prestij için çıkıp, kupayı da evindeki bu sezonun son karşılaşması olan Bodrum FK müsabakasında almayı hedefliyor.


Beşiktaş, Maurizio Sarri'yi iknaya çalışacak

Yücel, öncelikli olarak İtalyan teknik adam Sarri'yi Beşiktaş'a gelme konusunda ikna etmeye çalışacak. Sonraki aşama maaş ve transfer bütçesi olacak. Yücel, Castelfranco Piandisco'da yapı...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

O gün hayatım değişti

“Bir gün sinemada, film öncesi yayınlanan reklamlarda Utku’yu gördüm. ‘Ne kadar yakışıklı bir kemancı’ dedim. Aradan 3 ay geçti. Orkestrama kemancı arıyorken Utku’nun adı geldi ama ne gel...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

E-sigara pıhtılaşmaya neden oluyor

Özellikle gençler arasında yaygınlaşan elektronik sigaraların normal sigara kadar tehlikeli olduğunu belirten Türk Toraks Derneği Tütün Kontrolü Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyesi Doç. Dr. Seyhan Us Dülger "Bu cihazlar kalpte ritim bozukluğundan pıhtılaşmaya kadar pek çok ciddi sağlık sorununa yol açıyor" dedi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR