Yukarı
1

Sinan Kara

Böyle kardeş düşman başına…

05 Aralık, 2016

   CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun en büyük talihsizliği akrabalarının yana olsa gerek. Geçmiş tarihlerde isim isim liste yayınlayarak birçok akrabasının İzmir’de belediyelere nasıl yerleştirildiğini yazmıştık.

   Kılıçdaoğlu’na yaranmak için bazı Belediye Başkanlarının da bu akrabaları birer siyasi kalkan olarak kullandığı uyarısında bulunmuştuk. Ama o günden bugüne ne Sayın Kılıçdaroğlu’nu uyaran, ne de bu menfaatçi anlayışı terk eden oldu. Şimdi o akrabalar CHP’nin ve Kılıçdaroğlu’nun başına bela oldu. Bunlardan birisi de Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu.

   Bu kişi şimdi Cumhurbaşkanı, AKP ve FETO üzerinden CHP’ye ve ağabeyi Kılıçdaroğlu’na sallıyor.

   Peki nasıl ve nerden çıktı bu adam?

   Bundan birkaç yıl önce Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve İlçe Başkanı Umut Tekin ile birlikte Belediye basın danışmanı Hasan Dalgıç tarafından “Bekçi Celal” diye basına servis edilmişti. Güya, koskoca CHP Liderinin kardeşi bekçilik yaparak ekmeğini kazanmaya çalışıyor görüntüsü verilmişti.

   Sonrası malum, her delikten çıkmaya başladı bu adam. Yani Gaziemir’in İzmir’e, CHP’ye ve son olarak AKP’ye hediyesidir Celal Kılıçdaroğlu.

   Gaziemir’deki o kurgu kokan haberden sonra oradan ayrıldı ve İzmir’deki ilçe Belediyelerine musallat olmaya başladı. Bazı belediyeler dışarıdan “Bankamatik” olarak maaşa bağladı bu kişiyi. İzmit, İzmir, Kuşadası derken nerede bir CHP’li Belediye varsa oraya kapağı attı. Malumunuz, son olarak Didim’de ortaya çıktı.

   Kısa sürede buradaki CHP’li Belediye Başkanıyla da papaz oldu. İnşaat firmaları kendisini her neden ilgilendiriyorsa, ilk önce Belediye Başkanını oradaki bazı inşaat firmalarına ayrıcalıklı davranmakla eleştirdi ve hemen ardından FETO’cu olmakla suçladı. İş öyle bir yere geldi ki son günlerde, hem ağabeyini hem de CHP’yi FETO’ya destek çıkmakla itham etti.

   Celal Kılıçdaroğlu CHP’liler için Hızır Paşa rolünde, AKP’liler için ise bulunmaz bir malzeme. Şu an Melih Gökçek’in Televizyonundan tutun bütün yandaş medyanın gözdesi halinde. FETO’yu yıllarca palazlayıp besleyenler bu tutarsız kişi üzerinden CHP’ye ve Kemal Kılıçdaroğlu’na vurmaya çalışıyor. Neredeyse her gün bir yandaş basına çıkıp ağabeyini karalıyor. Öyle ki, daha düne kadar ağır eleştiriler yaptığı Cumhurbaşkanına bile methiyeler düzmeye başladı.

   Bildiğim kadarıyla, aynı zamanda CHP üyesi olan bu kişi son yaptığı turasızlıklardan dolayı partiden atıldı.

   Özetle, Kemal Kılıçdaroğlu akrabalarından gördüğü zararı parti içi muhaliflerinden bile görmedi. Sayın Kılıçdaroğlu’nun tez zamanda Belediyeleri araştırıp Genel Başkanlığı döneminde işe başlayan akrabalarını gözden geçirmesi gerekir. Celal Kılıçdaroğlu olayı acı olduğu kadar derste olmalıdır…



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı

Türkan Şoray, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde beynine pıhtı atması nedeniyle fenalaşıp hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Geçen pazar günü Beykoz...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uykunuzu tam alamıyor musunuz? Daha yaşlı hissetmeniz normal olabilir

Bilim insanları, 1 ay boyunca uykularını tam alan kişilerin oldukları yaştan yaklaşık 6 yaş genç hissettiklerini belirledi. İsveç'teki Karolinska Enstitüsündeki araştırmacılar yeterli uyku almanın ve uykusuzluğun, hissedilen yaşla ilişkisini inceledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR