Yukarı
1

Sinan Kara

EGE TV’de neler oluyor?

03 Ocak, 2017

   Bir süre önce sahibi Cem Bakioğlu tarafından, gelirlerin giderleri karşılayamadığı gerekçesiyle kapanacağı duyurulan EGE TV, o kararından vazgeçti ve yayınlarına devam ediyor.

   Ediyor etmesine de, 48 çalışan da bu kararın arkasından işinden ayrılmak zorunda kaldı. Bu 48 kişinin 18’i Yönetim tarafından işten çıkarıldı. Diğer 30 çalışan ise bu işten çıkarılmaları haksız görüp, yönetime başkaldırdı ve işlerini bıraktı. Yani arkadaşları için kendilerini feda etti.

   Ne acıdır ki, böyle bir durumda bile EGE TV hiçbir şey olmamış gibi yayınına aynen devam ediyor.

   Öncelikle buradan Cem Bakioğlu’na sormak gerekir;

   Madem Televizyonu kapatmayacaktınız, neden 48 kişiyi kandırıp ekmeğinden ettiniz?

   Aldatılan o insanlar sizin bu tutarsız davranışınızdan dolayı oturup taş mı yiyecek?

   Ayrıca “Ekonomik sıkıntı yüzünden kapatıyoruz” diyerek milleti de kandırdınız. Üstelik bu ilk değil, daha önceleri de “Kapatıyoruz” diye açıklamalarınız vardı.

   Yoksa yeni bir kaynak mı buldunuz?

   Eğer bulduysanız, o insanları neden tekrar geri çağırmıyor, mağdur olmalarına sessiz kalıyorsunuz?

   Pek tabii ki gönlümüz EGE TV’nin yayınına devam etmesinden yana. Ama bunu yaparken çalışanların haklarının da bir zahmet korunması şartıyla…

   Üstelik İzmir’in tek kanalı olan EGE TV öyle Erdal İzgi’nin abarttığı gibi herkes tarafından yalnız da bırakılmış değil.  Şimdi bakalım, Erdal İzgi medya patronu Bakioğlu'nun arkasında durduğu gibi haksızlığa uğrayan çalışanların da arkasında duracak mı? 

  Ayrıca bu kanal, politik açıdan iktidarı eleştirmekten kaçınsa da, CHP’li Belediyelere karşı aynı yaklaşımı göstermediğini, buna rağmen CHP’li Belediyelerin desteğiyle ayakta durduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

   O yüzden Bakioğlu’nun “Destek görmüyoruz” açıklaması CHP için değil AKP için bağlayıcıdır. Açın bakın reklam kuşaklarına kimin destek olduğu aşikardır.

   Neyse... Olayın bu tarafı beni ilgilendirmiyor. Umut ederiz ki çok daha kazanır ve İzmir’in tek kanalı olduğu için, istikrarlı biçimde yayınına devam eder.

   Beni ilgilendiren kandırılıp mağdur edilen o emekçilerdir. Bakioğlu, eğer mağdur ettiği o insanların mağduriyetini gideremeyecekse, EGE TV’nin kapanması açık olmasından daha iyidir…



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı

Türkan Şoray, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde beynine pıhtı atması nedeniyle fenalaşıp hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Geçen pazar günü Beykoz...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uykunuzu tam alamıyor musunuz? Daha yaşlı hissetmeniz normal olabilir

Bilim insanları, 1 ay boyunca uykularını tam alan kişilerin oldukları yaştan yaklaşık 6 yaş genç hissettiklerini belirledi. İsveç'teki Karolinska Enstitüsündeki araştırmacılar yeterli uyku almanın ve uykusuzluğun, hissedilen yaşla ilişkisini inceledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR