Yukarı
1

Sinan Kara

Selim Yaşar’ın hazımsızlığı…

19 Nisan, 2017

   Dün medyada yer alan haberleri okumuşsunuzdur. Pınar Süt, DYO Boya'nın sahibi olan Yaşar Holding'in patronu Selim Yaşar, referandumda 'hayır' oyu verenler için sert açıklamalarda bulunmuş.

   Açıklama şöyle;

   Yeşil- kırmızılı kulübe 60 yıldır ekonomik destek veren, 19 yıldır da Pınar markasıyla basketbol takımının isim sponsoru olan Yaşar Holding’in patronu Selim Yaşar, referandumda oylanan cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yüzde 51.40 ’Evet’ oyuyla kabul edilmesinin ardından sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabından, ’EVET doğru karar veren Türk halkına şükranlar’ mesajını paylaştı.

   EN YÜKSEK HAYIR KARŞIYAKA'DAN...

   Kulübün Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ın oğlu olan Selim Yaşar’ın mesajı, Karşıyakalı takipçilerinin bir kısmının tepkisini çekti. Karşıyaka İlçesinin referandumda yüzde 83.11 ’Hayır’ oyu verdiğini hatırlatan taraftarlarla tartışmaya giren Selim Yaşar, daha sonra mesajını sildi. Selim Yaşar, bir arkadaşının mesajını silmesini eleştirmesi üzerine, ’Karşıyaka zarar görmesin diye silmiştim, 45 milyon borcu olduğu gibi biline’ yazdı. Bunun üzerine bir başka takipçisinin, ’Siz Karşıyaka’yı düşünmeyin, Yaşar Holding’i düşünün’ mesajına tepki gösteren Selim Yaşar, ’En yüksek Hayır Karşıyaka’dan YH (Yaşar Holding) düşünüyorum ve Ankara ile ters düşmemek için sponsorluğu yeniden gözden geçirmek gerekli’ yanıtını verdi.

   Yıllarca İzmir’in ve Karşıyaka’nın ekmeğini yiyen Selim Yaşar, belli ki Saray’a yaranmak için siyaset üzerinden bir kenti tehdit ediyor. Karşıyaka seninle var olmadı. Karşıyaka’nın arkasında Karşıyakalılar ve İzmirliler var. Buradan kendisine bir iki kelam etmek elzem oldu.

   Sindireceksin Selim Yaşar!

   Kendi reklamın üzerinden kulübe yardım ediyorsun diye, Karşıyakalıların fikirlerinden ödün vermesini isteyemezsin!

   Bu kent baban Selçuk Yaşar’ın kıymetini bildi. Yıllarca hak ettiği saygıyı ve vefayı da gösterdi. Ama kalkıp evet vermedi diye bir kente sopa göstermek senin haddine değil!

   Aynı zamanda, bu davranış faşizmle eşdeğerdir!

   Hazmedeceksin kardeşim. Yıllarca İzmirlilerin ekmeğini yiyen sen, belli ki bu kentin demokrasiye ve özgürlüklere olan tutkusunu hala çözememiş ve anlayamamışsın.

   Sen ki AKP’de siyaset ve meclis üyeliği yapan birisi olarak, bu kent nasıl senin siyasetinle ilgilenmediyse, sen de halkın özgür iradesine saygı göstermeyi öğreneceksin. Bir kenti siyaset üzerinden yargılamanın abesle iştigal olduğunu bileceksin!

   Aksi halde bu kent, senin biat ettiğin anlayışa bırakmadığı gibi sana da pabuç bırakmaz!

   Bu arada Selim Yaşar sabah saatlerinde sosyal medya sayfasından,"Karşıyaka Spor Camiasından Özür Dilerim ben kimseyi kırmak istemem ve herkesin kararına saygılıyım" diye zoraki bir mesaj yayınladı. Bence yetersiz. Çünkü; iş ile siyaseti karıştırdı ve niyetini açık ederek çok sayıda insanın kalbini kırdı. Daha önceden evime soktuğum tüm ürünlerini kendi adıma boykot ediyorum. Halkın destek vermediği ekonominin, tek başına hiçbir şey ifade etmediğini anlamış olur…



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Nevra Serezli'den 'Sihirli Annem' açıklaması

2003 yılında başlayan Sihirli Annem dizisinin en sevilen karakterlerinden biri de Dudu Peri'ydi. Dizide Dudu Peri'ye hayat veren Nevra Serezli katıldığı YouTube programında yeniden çekile...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Oruç sırasında vücutta neler olur?

Orucun genel sağlığa birçok olumlu etkisi olduğunu belirten Gözdenur Çavuş Uka, ‘Vücutta bir ay boyunca hücre yenilenmesinden hafızanın güçlenmesine kadar birçok gelişme yaşanır” dedi.Uzmanlar oruç tutmanın beden ve ruh sağlığına pek çok faydası olduğunu belirtiyor. Peki 30 gün boyunca vücutta ne gibi değişiklikler oluyor?

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR