Yukarı
1

Sinan Kara

Göztepe Başkanı Sepil'in vefasızlığı…

08 Haziran, 2017

   İzmir’in gururu Göztepe nihayet süper lige adımını attı. Kent olarak sevincimiz tarifsiz. Uzun yıllardır İzmir’den bir takımın süper ligde olmaması yüreğimizi acıtıyordu. Neyse ki Göztepe bu hasretimizi dindirdi. Emeği olan herkesi gönülden kutluyorum…

   Emekten bahsetmişken. Takıldığım, rahatsızlık verici bir konuyu anlatayım. Biliyorsunuz Göztepe’nin başarı hikayesinde ciddi anlamda emeği olanlar var. Örneğin CHP’li Vekiller, Belediye Başkanları ve CHP Örgütü tüm imkan ve olanaklarını seferber edip, yalnız bırakmamıştır Göztepe’yi. En son Antalya maçında Göztepe tribünlerindeki görüntüler bu söylediklerimin belgesidir. Nereye varmak istediğimi anlatayım.

   Bugün gazetelerde gözümüze bir haber ve fotoğraf takıldı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil liderliğindeki takım, Ankara çıkarması yapmış ve Başbakan Binali Yıldırım’ı makamında ziyaret etmiş. İyi de etmiş. Bunda elbette bir sakınca yok.

   Ama gelin görün ki aynı nezaket ve aynı duyarlılık CHP Genel Başkanına karşı gösterilmemiş.

   Ankara’ya giden Göztepe ekibi zahmet edip Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmeyi düşünememiş. Bu politik bir davranış mı diye merak etmedim değil. Göztepe ile yakından ilgilenen CHP’li bir Milletvekilini aradım konuyu sordum. O da bu durumdan rahatsızlığını ve kırıldıklarını dile getirdi. Bu yaklaşımı politik bir davranış olarak nitelendirdi.

   Bakın her şeyden önce biraz vefalı olmak gerekir. Göztepe’nin Şampiyonluğunu ilk kutlayanlar arasında Kılıçdaroğlu vardır. Göztepe’nin yalnız bırakılmaması için partililerine ayrıca talimat verdiği de iyi bilinir.

   Aynı zamanda işadamı olan, Göztepe’nin sahibi ve Başkanı Mehmet Sepil’in, o kulübün en önemli destekleyicileri arasında CHP’lilerin olduğunu unutmaması gerekir. Eğer politik çıkarlar doğrultusunda bu işler yürüyecekse, şimdiden o kulübün kapısına kilit vurulsun. Yok eğer yeni zaferlere devam edilsin isteniyorsa, ayırım yapılmaksızın herkese eşit mesafede olunmalı.

   Zor günde CHP’lilerle kol kola girip, iyi günde AKP’lilerle fotoğraf vermek başarı değil hezimet getirir. Böyle bir durum hem kendisinin, hem Göztepe’nin hem de İzmir’in aleyhine olur.

   Bir başka ilginçlik ise, Göztepe kafilesinin Anıtkabir ziyaretindeki görüntülerinde, Kulüp Başkanı Mehmet Sepil ve Yılmaz Vural’ın olmayışı. Nedeni nedir bilinmez ama aynı gün ve saatler içerisinde Anıtkabir’de görünmeyip, Binali Yıldırım’ın yanında fotoğraf vermenin izahını da merak etmiyor değilim?! 

Not: Babasını kaybeden Yılmaz Vural'a sabır ve başsağlığı diliyorum.

Göztepe'nin Anıtkabir ziyareti

Göztepe'nin Binali Yıldırım ziyareti



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Gonca Vuslateri'den birinci yıl kutlaması

Geçen ay Levent isimli sevgilisiyle evlenen Gonca Vuslateri, ilişkilerinin birinci yılında duygularını dile getirdi. Geçen ay Levent Bey ile nikâh masasına oturan 8 aylık hamile olan Gonc...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Gece açlığının faydaları..

‘’Akşamları geç yemek yiyor hatta uyuyana kadar atıştırıyorsanız bu alışkanlığınızdan bir an önce vazgeçin’’ tavsiyesinde bulunan Buket Ertaş Sefer, gece boş mideyle yatağa girmenin sağlığa faydalarını açıkladı.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR