Yukarı
1

Sinan Kara

Kocaoğlu’nun hazin sonu…

03 Ekim, 2018

   Ne diyor böyyük (aslında büyük falan da değil, yalaka medyanın şişirmesi) şehremini; Genel Merkez’den beni arayan olmadı!

   Ah değil, oh olsun!

   Hem de binlerce kez oh olsun!

   Sen Başkanlığın boyunca herkese kan kustur. AKP’lilerle sarmaş dolaş ol, kendi partililerinle sürekli kavga et, partili iş adamlarına mesafe, yandaş iş adamlarının önüne ise İzmir’i koy ve sonra da kimse beni aramadı diye dert yan. Önce kendisine “Acaba ben aranılacak adam mıyım?” diye bir sormalıydı bence..!

   Sorar mı?

   Sanmıyorum. Çünkü ego göklerde. Ama şimdi o egonun yerini derin bir yalnızlık alacak. Hak edilen bir yalnızlık. Ha bu adamın gidişi ve yalnız bırakılışı hususunda, kimse vefadan falan da bahsetmesin. Vefasıza vefa mı gösterilir?!

   Bu arada sadece yalnız bırakan Genel Merkez değil, İzmir’de kendisinin de üstün ve ayrıcalıklı katkısıyla görevde olan Belediye Başkanları da yalnız bıraktılar kendisini. Tabi Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan dışında. Zaten sıkıntılı bir süreç geçiren Arslan’ı da eminim ki Genel Merkez bir kez daha not etmiştir.

   En kötüsü de muhteremin “adaylık” açıklamasında, örgüt ortalarda yoktu. Haklılar. Yıllarca altını oyduğu Örgütten destek olmasını beklemek, elbette ahmaklık olurdu..

   Böylesine hazin bir sonu şahsen bekliyordum. Çünkü bu siyasi mevta çok kırdı döktü etrafı. Ama iyi biliyorum ki asıl yalnızlık bundan sonra başlayacak. Eğer anlayabilirse, kişisel itibarın ne denli önemli olduğunun farkını da bundan sonra anlayacak. Koltuğun verdiği güç gidince selam sabah kesilecek ve asıl o zaman “neydim ne oldum?” sendromu başlayacak!

   Neyse ki, her şeyi bilen aslında hiçbir şey bilmeyen kişiden kurtuldu güzelim İzmir!

   Bu hazin son buna belki ders olmaz ama yeni geleceklere umarım iyi bir ders olur. Çünkü; Ne ekersen onu biçersin sözünün boşuna söylenmiş bir söz olmadığının, güncel bir örneğidir Aziz efendi.

   Ve birkaç yerde iddia etmişliğim de vardır. Kocaoğlu ile girilirse kaybetme riski olabilir. Ama Kocaoğlu dışında her kimi aday yaparsanız yapın en az üzerine artı 5 katar diye. İyi bir aday çıkarsa, bu oranın çok daha artacağını şimdiden söyleyeyim. İlçelerde dahil olmak üzere yeter ki doğru ve yerinde adaylar çıkarılsın. Çünkü İzmirliler, doğru yapılan işi asla karşılıksız bırakmaz. Benden söylemesi…



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Güven Hokna'dan açıklama: 'Tuvalet temizledim'

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hokna, çektiği bir ...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Diyet gıdası krizi: Can kaybı artıyor

Kobayashi Pharmaceutical Co. firmasından yapılan açıklamaya göre, kırmızı pirinç mayası içeren "beni-koji" tüketen bir kişi daha yaşamını yitirdi. Böylelikle şimdiye kadar takviye diyet gıdası "beni-koji" ile bağlantılı ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Ölenlerin cinsiyeti ve yaşı açıklanmadı. 

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR