Yukarı
1

Sinan Kara

Atın şu patavatsızı partiden!

13 Kasım, 2018

   Doğrusunu söylemek gerekirse, biz yazmaktan bıktık ama Sn Kocaoğlu’da vukuat işlemekten, insanlara küfür etmekten bıkmadı. Muhteremin sanki CHP’lilerle kavga etmesi için özel bir ajandası var. Geçtik kavgayı bir de o bayramlık ağzını bozması yok mu?

   İşte bu yönü tüm CHP’lileri fena halde kızdırmaya başladı. Çünkü artık çekilir gibi değil.

   Adam ağzını her açtığında, resmen lağım akıyor. Hayasızca insanlara küfür ediyor. Biliyorsunuz bu konuda dosyası oldukça kabarık. Geçmişten de hatırlanacağı üzere her nedense, hep seçimlerin yaklaştığı günlerde bu “Küfür krizi” baş gösteriyor. Bir anlamda AKP’nin de değirmenine su taşıyor. Kocaoğlu’nun gazabına uğrayan son isim ise, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu oldu.

   Olay yerinde bulunan birkaç kişiden sordum soruşturdum. Cumhuriyet Meydanı'nda 10 Kasım törenleri yapılıyor. Haliyle herkes birbiriyle tokalaşıyor. İlçe Başkanı Gruşçu’da siyasi nezaket gereği Kocaoğlu ile tokalaşmak isterken eli havada kalıyor. Çünkü Kocaoğlu elini uzatmak istemiyor. Kısa bir süre olayın şoku yaşanırken, Kocaoğlu tekrar dönüp “Uzat hadi uzat elini” diyerek pervasızca bir tutum içerisine giriyor. Bu durumun şık olmadığını anlatmaya çalışan Gruşçu’ya bu kez “Yavşaklık yapma!” diye küfrediyor Kocaoğlu. Sonrasında kısa süreli bir tartışma yaşanıyor ve ne yazık ki orada bulunanlar da bu rezaletin tanığı oluyor.

   Yaşanan olay sonrası CHP Konak İlçe yönetimi toplanıyor oy birliğiyle Kocaoğlu’nun disipline gönderilmesi için karar alıyor ve dosyayı İl Başkanlığı'na gönderiyor. Şimdi top İl Başkanlığı'nda. Bakalım tüzüğün gereğini yerine getirip, bu patavatsız için gereğini yapacak mı?

   Yoksa “Sana serbest. Sen istediğin zaman herkese küfür edebilirsin..!” diyerek ayrıcalık mı tanıyacak?

   Bu arada olaya İl Başkanı Deniz Yücel’in bizzat şahit olduğunu da ayrıca belirtelim. Yani Yücel o gün her şeyi görüyor. Hatta İlçe Başkanı Gruşçu’ya dönüp “Ne oldu ne diyor. Allah Allah olacak iş değil?” diyerek tepki veriyor. O nedenledir ki, şimdi İl Başkanlığı'nın tavrını merak ediyorum.

   Ancak şimdiden uyarayım. Disiplin sürecinde eğer Kocaoğlu’na herhangi bir bir imtiyaz sağlanırsa, bu imtiyaz benzer başka gelişmelerin de önünü açmış olur. Zaten “Kocaoğlu’nun adamı” diye mimlenen İl Başkanı Yücel’i de, daha çok tartışılır bir hale getirir. Demedi demeyin...



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı

Türkan Şoray, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde beynine pıhtı atması nedeniyle fenalaşıp hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Geçen pazar günü Beykoz...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uykunuzu tam alamıyor musunuz? Daha yaşlı hissetmeniz normal olabilir

Bilim insanları, 1 ay boyunca uykularını tam alan kişilerin oldukları yaştan yaklaşık 6 yaş genç hissettiklerini belirledi. İsveç'teki Karolinska Enstitüsündeki araştırmacılar yeterli uyku almanın ve uykusuzluğun, hissedilen yaşla ilişkisini inceledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR