Yukarı
1

Sinan Kara

Gürsel Erol’un Çiğli ilişkisi…

10 Ocak, 2019

   Geçtiğimiz günlerde CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile ilgili haber portalımızda bir haber yayınlanmıştı. Haberde Erol’un Çiğli’de Belediyeye ait olan Akvaryum Kafe’de Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Belediyeye bağlı olan ÇİBEL Şirketi Müdürü Niyazi Arslan ile bir araya geldiği anlatılmış ve bu ilginç buluşmanın fotoğrafları da yayınlanmıştı. Bu habere Gürsel Erol noterden ihtarname yollayarak itirazda bulunmuş.

   İtirazda, haberde yer alan ifadelerin tamamının gerçek dışı olduğunu ve kişilik haklarının ihlal edildiğini iddia ediyor Erol.

   Peki, ne tür ifadeler yer almıştı o haberde. Hatırlayalım..

   Gürsel Erol’un Hasan Arslan ve Niyazi Arslan ile bir araya gelmesinin kafalarda soru işareti yarattığını belirtmişiz. Nedir o soru işaretleri?

   2014 yılında Hasan Arslan’ın Belediye başkanlığına atanması sırasında Gürsel Erol ile para ilişkisi içerisine girdiği iddia edilmişti. Bu iddialar Ulusal Basın dahil olmak üzere birçok yerde çıkmıştı. Hatta, CHP içerisinde de yüksek sesle dile getiriliyordu. O günkü yazılanlar ve Çiğli’ye aday olan bazı isimlerin söyledikleri daha dün gibi aklımızda. Hal böyleyken, yani geçmişte yaşanıldığı iddia edilen bu olaylar unutulmamışken, Erol’un tekrar Çiğli’ye gelip Hasan Arslan ile görüşmesi haber değil de nedir?

   Erol yaptığı açıklamada, sanki tesadüfi bir buluşma gibi anlatmış olayı. Okuyan da birbirlerini hiç tanımıyorlar, yoldan geçerken öylesine uğramış hissine kapılabilir ama durum hiçte öyle değil. Birbirlerini gayet iyi tanıyorlar. Hatta ticari ilişkileri bile var. Erol’un Hasan Arslan’ın yeğeni olan, aynı zamanda Belediye Şirketi ÇİBEL’in de müdürlüğünü yapan Niyazi Arslan’a devrettiği Kalan Proje Restorasyon ltd. şirketi bu ilişkinin en bilinen yüzü. Yani Erol’un Çiğli ile olan ilişkileri insanların kafasında derin şüpheler bırakmış durumda. Bu şüphelerin neler olduğunu, çok istiyorsa gidip Çiğli’de partililerine kendisi sorup öğrenebilir.

   Özetle, Gürsel Erol’un hiçbir şey olmamış gibi o bölgede dolaşması ve geçmişte hiçte iyi anılmadığı kişilerle buluşması elbette haberdir. Onca söylentilere rağmen bu tür kafa karıştırıcı diyaloglara dikkat etmesi gereken bizler değil kendisi olmalıdır.

   Dediğim gibi kendisi bize açıklama yollamış. Bu açıklamayı mahkeme kararı olmaksızın, objektif gazetecilik açısından biz yine de aynen yayınlamayı etik buluyoruz. Yorumunu da siz sevgili okurlara bırakıyoruz..

Gürsel Erol'dan açıklama

   Not: Bugün Çalışan gazeteciler günü. Emekten yana olan tüm onurlu meslektaşlarımın günü, her şeye rağmen kutlu olsun…



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı

Türkan Şoray, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde beynine pıhtı atması nedeniyle fenalaşıp hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Geçen pazar günü Beykoz...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uykunuzu tam alamıyor musunuz? Daha yaşlı hissetmeniz normal olabilir

Bilim insanları, 1 ay boyunca uykularını tam alan kişilerin oldukları yaştan yaklaşık 6 yaş genç hissettiklerini belirledi. İsveç'teki Karolinska Enstitüsündeki araştırmacılar yeterli uyku almanın ve uykusuzluğun, hissedilen yaşla ilişkisini inceledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR