Yukarı
1

Sinan Kara

Mustafa Tosun’a soruyorum: Neden işçilerin parasını ödemiyorsun?

14 Ocak, 2019

   Dikili Belediyesinde çalışan işçilerin neredeyse tamamı yaklaşık 3 aydır maaşlarını alamıyor. Bize ulaşan çok sayıda işçi her ay maaşların ertelendiğini ve evlerine aş, ekmek götüremediklerinden dolayı sıkıntılar yaşadıklarını dile getiriyor.

   Gerçekten insaf!

   Hadi 1 ay olur anlarım da, 3 ay ne demek oluyor?

   Duymuşsunuzdur, bu hasbelkader Başkan olmuş kişi hakkında çok sayıda ciddi iddialar da var. Birçoğu yüz kızartan cinsten. Şimdi bir de işçinin emeğinin karşılığını ödemeyen birisi olarak kayıtlara geçti.

   O değil de ismi bu kadar şaibeye karışmış bir Belediye Başkanı, nasıl olur da tekrar o koltuğa talip olmaya kalkışır. Hangi cesaretle?!

   Bakın en çok düşündüren de, paraşütle o makama inmiş olan bu Belediye Başkanının kulis faaliyetlerine harcadığı paralardır. Bir taraftan Ankara’ya CHP Genel Merkezine gidip hediyeler dağıtıyor, diğer taraftan emekçinin aylardır parasını ödemiyor. Bankamatik olarak yüksek maaşla çalıştırdığı iddia edilenler kişiler de işin cabası. Bu ne rahatlıktır böyle. Hani, insanda biraz utanma olur!

   Büyük konuşmayayım ama ben olsam inanın o insanların yüzüne dahi bakamam. Bir taraftan özel işlerin ve siyasi kulis faaliyetlerin için har vurup harman savuracaksın bir taraftan işçinin emeğine göz koyacaksın. Yok öyle yağma!

   Buradan kendisini uyarıyorum. Derhal o emekçilerin alın terinin karşılığını öde, ant olsun ki her gün bıkmadan usanmadan yazmaya devam ederim bu rezaleti.

   Ayrıca CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e de buradan bir eleştiride bulunayım.

   Sevgili Başkan, birazcık başınızı kaldırın da insanların sorunlarıyla ilgilenin. Bu şekilde mi seçime gideceksiniz? Bu halinizle mi gidip o insanlardan oy isteyeceksiniz?

   Yanıtınız evet ise, bence hiç gitmeyin!

   CHP’de düğüm çözülüyor

   CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı bugün yarın belli olacak. Milletvekillerinin aday yapılmayacağı iddia ediliyor. Geriye ise iki isim kalıyor. Bu isimler, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer.

   İkili arasında amansız bir yarışın olduğu dile getirilirken, aday olacak ismin MYK ve Parti Meclisi toplantılarında netlik kazanacağı ifade ediliyor.

   Öte yandan İlçe Belediye Başkan adaylarının da bu ay sonunda yapılacak MYK ve PM toplantılarının ardından açıklanacağını da ayrıca hatırlatmış olalım…



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Melis Sezen bu kez asansörde dans etti

Melis Sezen danslarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından asansörde dans ettiği anları paylaşınca gündem oldu. 'Sadakatsiz' dizisinde canlandır...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Gizemli hastalık hızla yayılıyor: Ölüm oranı yüzde 30

Japonya'da gizemli salgın hastalık paniği giderek büyüyor... Ölüm oranı yüzde 30 olan streptokok toksik şok sendromu vakaları giderek artarken uzmanlar 2024 yılındaki hasta sayısının 2023'ü geride bırakacağını tahmin ettiklerini duyurdu.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR