Yukarı
1

Sinan Kara

Ey CHP’liler siz ne işe yararsınız?

21 Şubat, 2020

   Dün bir haber düştü gündeme. Haber aynen şöyle;

   İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün 'Biz İzmiriz' projesi kapsamında verdiği seminerde, Hayvan ve çevre konularına duyarlı olanların terörist olmaya yatkın olduğu belirtildi.

   İzmir Emniyet Müdürlüğü bugün düzenlediği 'Güvenlik tedbirleri' konulu eğitim toplantısında, "Örgütler nasıl üye topluyor?" başlığı altında hayvan ve çevre konularına duyarlı olanların terörist olmaya yatkın olduğunu ifade etti.

   İzmir'deki bir kaymakamlıkta verilen seminerde 'terörist olmaya yatkın olanlar' ise şöyle sıralandı:

> Politikaya uzak, anarşiye yakın

> Milliyetçilik yok, globalizm çok

> Dine inanmayanlar çok ya da zayıf

> Hayvan, insan, çevre konularına aşırı duyarlı

> Algıları çok açık, aktivist vs. olmak isterler

> Sosyal medyada zaman geçiriyorlar

   Evet, haber aynen bu şekildeydi. Ve habere şu ana kadar hiçbir itiraz veya aksi yönde açıklama gelmişte değil.

   Bunun adı, apaçık fişleme!

   Neresinden tutarsanız tutun elinizde kalıyor. Tam bir rezalet. Ülkemizde gerçek anlamda demokrasi ve hukuk olmuş olsa, bu anlayışta olanlar bir dakika dahi o görevlerde duramazlardı. Ama nerde böyle bir irade?

   Çünkü bu anlayışa prim veren, bizzat AKP iktidarının kendisi. AKP’nin ayrıştırma ve kutuplaştırma üzerinden siyaset yaptığı bilinen bir gerçek.

   Benim asıl sitemim CHP’ye, CHP’lilere..

   Dün bu haberi başta İl Başkanı Deniz Yücel olmak üzere birçok CHP’li Milletvekiline hem whatsaptan gönderdik, hem de sosyal medyada yaptığımız paylaşım yoluyla etiketleyerek haberdar etmeye çalıştık. Üstelik haber Ulusal medyaya düştü. Ancak ne tuhaftır ki bir tek CHP’linin ilgi alanına girmedi.

   Sanırsınız muhalefet değil iktidardalar. Ne gam, ne rahatlık ama?

   Hani insan kalkar bir açıklama yapar veya “Bir dakika burası demokrasinin simgesel kentlerinden İzmir. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?” diye sorma zahmetine girer. Ama şu ana kadar tık yok?

   Nasıl olsun ki?!

   Çünkü varsa yoksa kurultay, PM ve MYK üzerinden iç hesaplaşmalar. Ülke elden gitmiş ama beylerin derdi, parti içerisinde kendi iktidarlarını korumak!

   Cefakar CHP tabanı bu yönetim anlayışını hak etmiyor. Görülüyor ki, koltukları işgal edenlerin derdi kendi bireysel çıkarları.

   Şimdi merak ediyorum bu yazıyı sorumluluk olarak algılayıp harekete geçecekler mi, yoksa ölü taklidi yapmaya devam mı edecekler?

  Takipteyim…

  Buradan bir uyarı da İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a.

  Siz eğer gerçek anlamda Devletin valisiyseniz bu olan bitenin hesabını sorarsınız. Değilseniz, bu yapılandan siz de en az yapanlar kadar sorumlusunuz..



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Ariana Grande boşandı, eski eşi Dalton Gomez'e tazminat ödeyecek

Yaklaşık üç yıllık evliliklerini sona erdiren 30 yaşındaki şarkıcı Ariana Grande ile 28 yaşındaki emlak komisyoncusu Dalton Gomez boşanmak, için verdikleri dilekçeden 6 ay sonra resmen bo...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Oruç sırasında vücutta neler olur?

Orucun genel sağlığa birçok olumlu etkisi olduğunu belirten Gözdenur Çavuş Uka, ‘Vücutta bir ay boyunca hücre yenilenmesinden hafızanın güçlenmesine kadar birçok gelişme yaşanır” dedi.Uzmanlar oruç tutmanın beden ve ruh sağlığına pek çok faydası olduğunu belirtiyor. Peki 30 gün boyunca vücutta ne gibi değişiklikler oluyor?

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR