Yukarı
1

Sinan Kara

Serdar Aksoy’a sahip çıkılmalı..

06 Temmuz, 2020

   CHP’li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’a yapılanları biliyorsunuz. Tabir yerindeyse birileri üşenmemiş,  son 50 yıla dair ne kadar örgüt varsa hepsinin içerisine adeta monte etmiş Aksoy’u..

   Düşünün içlerinde uzun yıllar önce kapatılmış örgütler dahi var. Öyle ki, bahsi geçen örgütleri saymaya kalksanız buna ne zaman ne de sayfalar yeter.  O derece yani.

   Yok efendim Deniz Gezmiş’e, Mahir Çayan’a ve İbrahim Kaypakkaya’ya övgüler dizilmiş. İyi de sizin hoşunuza gitse de gitmese de bu isimler toplumun büyük çoğunluğu tarafından kabul görmüş insanlar. Böyle bir durumda, sizin mantığınızla gidilirse Milyonlara soruşturma açmak gerekir. Açabilir misiniz?

   Yok illa ki birileri terör örgütü arıyorsa, öyle 50 yıl öncesini deşmeye ve didiklemeye de gerek yok. Yakın tarihe gidilsin. Çok değil 6-7 yıl öncesinde yaşanan FETÖ, PKK ve AKP ilişkilerine inmek yeterli. İnebilir misiniz?

   Yürek ister!

   O ilişkilere inmek için önce bağımsız olmak, eşitlik ilkesi ve evrensel hukuk kurallarını esas almak gerekir. Ne yazık ki bunu yapabilecek bir babayiğiti de şu ana kadar görmedik ve duymadık.

   Bilenler bilir birileri Serdar Aksoy’dan terörist çıkarmaya çalışıyorsa, vay bu ülkenin haline. Eğer Aksoy terörist ise bu ülkede birçok insan yanmış, bitmiş ve mahvolmuş demektir. O halde aklı ve yasaları bu kadar zorlamak niye?

   Ayrıca bu konuda hakkını yemeyelim ki şu ana kadar CHP kurumsal olarak, Başkan Aksoy’un etkili biçimde arkasında durdu ve desteğini de esirgemedi. Ancak, bu yetmez. Asıl bundan sonrası çok daha önemli. Zamanla bu işler hallolur deyip, her şey akışına bırakılmamalı.

    Bu aynı zamanda sadece Aksoy’un değil CHP’nin de onur meselesi. Çünkü yandaş medya, ön yargılı biçimde bu tür olayların faturasını derhal CHP’ye çıkarıyor.  CHP’li oldu mu gazeteciliğin olmazsa olmazı;

   Ne?

   Ne zaman?

   Nerede?

   Nasıl?

   Neden?

   Kim?” kuralı maalesef çöpe gidiyor.

   Bir de şöyle bakmak gerekir.

   Eğer Serdar Aksoy CHP’den değil de iktidar partisi AKP veya MHP’den seçilmiş Belediye Başkanı olsaydı, eminim ki bırakın soruşturma açmayı, olasılık dahilinde söz konusu bile olmazdı.

   O nedenle Serdar Aksoy’a sahip çıkılmalı!

   Başta sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez olmak üzere, İl başkanı ve örgütler bu konuyu sıkı ve kararlı biçimde takibine almalı. Çünkü kaşla göz arasında insanların hayatıyla oynamak artık ülkemizde rutin bir hale geldi. O yüzden sahip çıkılmalı. Aksi halde yarın sizin de yanınızda olabilecek insan bulamazsınız. Çünkü bu işler bumerang gibidir. Dönüp dolaşıp sizi de bulabilir. Benden söylemesi..



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Tuvana Türkay hastanelik oldu

Oyuncu Tuvana Türkay hastane odasından fotoğraf paylaşarak takipçilerini sağlıkları konusunda uyardı. 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' adlı dizide oynayan Tuvana Türkay hastaneye kaldırıl...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Bilimsel araştırma: Aspirinin kolon kanserini nasıl önlediği belirlendi

Her gün aspirin kullanmanın kolon kanserini önlediği biliniyor ancak nedeni şu ana kadar belirsizdi. Yeni bir çalışma, artık aspirinin kolon kanserine karşı nasıl etki ettiğinin anlaşıldığını ortaya koyuyor. Cancer dergisinde 22 Nisan'da yayınlanan bulgulara göre, aspirinin vücudun kanser hücrelerine karşı bağışıklık tepkisini artırdığı görülüyor.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR