Yukarı
29

Emre Eş

Güvendeyiz! Derin bir nefes alın...

07 Mayıs, 2016
Can Dündar'a adliyenin önünde kurşun yağdırmış cengaverin biri!
 
Duruşmanın olacağı günler öncesinden belli. Yığınla gazeteci sabahın erken saatlerinde yerini almış. Tabi güvenlik yetkilileri de...
 
Hakim, duruşmanın daha da uzayacağını bildiriyor, ara veriyor. Haliyle Can Dündar adliyenin bahçesinde bulunan kafeteryada kahve içmeye gidiyor.
 
Tam o sırada Can Dündar'ın karşısına biri çıkıp, "sen vatan hainisin" deyip, iki el ateş ediyor!
 
Dediğim gibi Allah'tan güvenlik önlemleri alınmış.
 
Hemen Can Dündar'ın önüne avukatı atlıyor, zanlının üzerine de Çanakkale Chp Milletvekili. Ekip o kadar profesyonel ki, zanlının elindeki silaha abanan da Can Bey'in eşi Dilek Dündar. Böylesine bir operasyonda yara almamak kaçınılmaz, Ntv Muhabiri Yağız Şenkal bacağından yaralanıyor!
 
Sonrasında iki sivil polis gelip, etkisiz haldeki zanlıyı tutukluyor.
 
İstanbul'un göbeğindeki adliyenin bahçesinde yaşanan bu ders niteliğindeki saldırı, bizlere ne kadar güvende olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyor!

 



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

İbrahim Tatlıses oğluna ‘Yok artık öyle beleşten hayat’ dedi: Mirasını açıkladı

Oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlıses ile davalık olmasıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses miras açıklaması yaptı. İbrahim Tatlıses ‘Aramızda Kalmasın’ isimli magazin programına gön...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uzmanı uyarı: Grip deyip geçmeyin

Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, "Grip deyip geçmemek gerek. Hafif de olsa altta yatan, eşlik eden hastalığı olan kişilerin bir sağlık kuruluşuna başvurması ve gerekli önlemeleri zamanında alması gerekiyor" dedi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, ilkbahar gelinceye kadar sonbahar ve kış aylarında en çok influenza vakalarıyla karşılaşıldığını söyledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR