Yukarı
62662

Gülen- FBI İşbirliği: Resmen Doğrulandı

30 Aralık 2013 13:37

Ege’nin Sesi/  Amerikan İç İstihbarat Örgütü FBI, yaptığı açıklamada Gülen ile temas içinde olduklarını doğruladı. Amerikan İç İstihbarat Örgütü FBI, resmi internet sitesinde ilişkili olduğu grupları açıklarken Gülen Enstitüsünü’de listeye aldı. Açıklama sosyal medyada ve haber sitelerinde olay yaratırken, yıllardır iddia edilen Gülen- FBI işbirliği de kanıtlanmış oldu.

Sosyal Medya’da haber, “Amerikan iç istihbarat örgütü FBI kendi resmi sitesinde açık açık Fethullah Gülen Örgütü ile beraber çalıştıklarını söyledi. FBI Web sayfasında 'Houston sosyal yardım programı' kamuflajı altında işbirliği yapılan kurumlar arasında Fethullah Gülen Örgütü de sayılıyor. FBI’nın resmi sitesinde işbirliği içinde oldukları sosyal, etnik ve azınlık gruplarını sıralarken ABD'deki Fethullah Gülen Örgütünü de sayıyor. İşbirliği yapılan ilk sıradaki örgüt, meşhur ADL örgütü. Bu örgüt Yahudilere karşı en küçük bir itirazı hemen susturmak üzere kuruldu ve Fethullah Gülen Örgütü de bu örgütle beraber yazıldı” şeklinde yer alırken, Anti-Hakaret Topluğu, Siyah Haklarını Koruyan Dernek, Latin Amerikalılar Birliği, Yağmur Damlası Türkevi, Güney Asya Derneği ve İslam Topluğu ile birlikte Gülen Enstitüleri de FBI’ın resmi olarak birlikte çalıştığı kurumlar arasında sıralandı.

Türkiye’de konuya ilişkin haberler yerel medya ve sosyal paylaşım sitelerinde çok tartışılırken, ulusal medyada ise aynı etkiyi yaratmadı. Yıllardır iddialara konu olan Gülen- FBI işbirliği resmiyet kazandı. 

 İşte O Açıklama:


Flaş!: FBI, Gülen İle İlgili Açıklamayı Sitesinden kaldırdı...
 



Yorumlar

  • Peki gülen Group veya cemaat dıyelim alenen CHP ye desteklemeside mi hayal veya yalan? Ya atgözlüğüyle birilerine tapanlar, insanları mekade aptal sanıyor... İşin tam açığını Allah bilir, ama bir gerçek mutlaka ortadaki, Gülen-Group/Cemaat ın kafası çürük. Ispatımızda bu sona seçimlerde hal ve haraketleri ispatladı. Her ne olursa olsun, böyle bilgili ve âlim geçinen bir şahsiyet boynunu eyip AKP destek vermesi gerekirdi. Ama yok, sadece keyfine uygun Türkiye'de millete ve de ümmete alem zarar vermiş bir CHP yapılanmasında katıyyen destek verildi. Yazıklar olsun! Bakın cemaat de samimi kardeşlerin olduğundan kimsenin şüphesi yok. Ama bu olaylardan sonra yerini tartmayın, ya samimi deyil, ya kara cahil veya sadece rüzgarın esintisinde nir çöp. Kusura bakmayın - iyi günler!
    Pamir, Pehlivanoğlu
    20 Ekim 2016 02:29
  • Tabi tabi gülen Amerik'yı bile korkutmuş. Şurada yazılan haberi okuyan kargalar bile buna giler. Bir tek biri şahit olmuş FBI ın yayınladığı yazıya sonrada korkup kaldırmışlar... Ya bakın bir tarafta ayakkabı kutlularını görmezden gelip hayal kurduğumuzu düşündürmeye çalışan sağ taraf bir yerde Aslı astarı haberin verilişinden bile belli olan Gülen FbI işbirliğine inandırmaya çalışan medya.. herkes kendi öz fikrine yakın geleni doğru yanlış demeden ne çabuk kabulleniyorsunuz. Ben Akp ye oy vermiş biri olarak hayal görmediğime eminsem sizde sahte belgelere itibar etmemeyi öğrenin. Yerel bir gazatenin ulaştığı bu haberi ulusal medyanın niye yayınlamadığı altında yatan pararlel güçleride aydınlatınız
    Rüya yılmaz
    20 Ekim 2016 02:29
  • ne günlere kaldık ben bundan bunu hiç beklemezdim ah dünya ahben bu insanları nası taniiicam yarabbiiiiii
    yuusf zolann
    20 Ekim 2016 02:29
  • onu bunu anlamam Gülen cemaatini başından beri samimi bulmuyordum filistn afganistan surıye arakan vs vs müslümanlara okadar zülim yapılıyor bnm bildiğim din adamı olan İNSAN buna sesiz kalmazz kaldıkı GÜLEN cemaatı Haçlılar tarafında yer almaktadır sadece şunu diyorum Allah CC. herşeyi görüyor Allah"a havale ediyorum ben. Şimdilerde "YÜREGİM"... Suriyeli bir çocuk gibi... Herşeyi diyeceğim ALLAH'a . .
    vedat sahin
    20 Ekim 2016 02:29
  • Osmanlı döneminde kendi arasında gizli haberleşme yapmak için karşı jasus kullanırmış. Adamı tıraş eder kafasına haberi yazar saç uzadımı. Eline bir mektup verir gönderirmiş. Gittiği yerde saç tras edilir haberin sonunda şu yazarmış. Mektubu imha et. Ülkesini satan yarın senide satar. Bunlar ( feto-rte ) ABD, nin AB, nin vede israilin. turuva atı. Lakin farkında değiller. O kadar kendini beğenmişlerki, dev aynasının önünden ayrılamıyorlar.
    Celalettin Iscen
    20 Ekim 2016 02:29
  • kendilerine son derece saygı duyardım hatta çocuğum ilköğretim okulundan beri içlerinde abi konumunda şuan ünüversite son ama kendime hep şunu sordum gerek sünnet için teferrut demesi gerek affedilmesine karşın türkiyeye gelmemesi bende bazı soru işaretleri oluşturdu son bedduası ve devlet içindeki yapılanması bu yıllardır biliniyordu ama hükümetlere komplo kuracak kadar olduğunu düşümüyordum son olaylarda gerçekten türkiyeye çok şey kaybettirdi kim kullandı bilemiyorum ama böyle birkişinin kullanılmasına üzülüyorum
    RADİKAL
    20 Ekim 2016 02:29
  • Görünen köy, kılavuz istemez...
    celal SIY
    20 Ekim 2016 02:29
  • (Fitneden sakının.) [Enfal 25] (Yeryüzünde fitne fesat çıkaranlara lanet olsun.) [Rad 25]
    Sırada bir vatandaş
    20 Ekim 2016 02:29
  • değerli hocam senden çok şey öğrendik. bize ışık tuttun.dinimizin doğruların öğretilmesi önderlik ettin. hakkın yenmez ... fakat değerli hocam. bu son işler. beddua olmadı. hemen sana kötü damgası vuracak değilim. kimsede vuramaz ama. sen bu olamazsın inanamıyorum. güneş balçıkla sıvanmaz. belki ilerde gerçekler. gerçek bir şekilde ortaya çıkar. bildiğimiz. hoca bu deriz. yanılt bizi değerli hocam.
    kazım sevecen
    20 Ekim 2016 02:29
  • Elin Amerikalısı ne dicek bizi bölmek için ? Beraber çalıştık dicek başka ne diyebilir. zamanlamalar ilginçtir. her zaman yaptıkalrı şey müslüman'ı Müslümana kırdırmak... sonra kenardan seyretmek ve pastayı yemek... düşmeyelim bu oyunlara...
    Yahya
    20 Ekim 2016 02:29
  • ya istihbarat elemanları her grupla görüşmesi normal bir şey. bunlarla görüşen de onlarla beraberdir demek kadar saçma bir şey olamaz. bizim nit elemanları pkk ile de görüşüyor şimdi mit pkk lımı oldu yoksa pkk polis mi oldu?
    turgut kılıç
    20 Ekim 2016 02:29
  • Soru çok basit; Bunca Müslümanı katleden ülke ABD. Peki bu muhterem nerede yaşıyor?
    Mustafa
    20 Ekim 2016 02:29
  • akli olan arastirir ve sacma sapan yorumlar yazmaz. Yukardaki yazi uzun bir metnin kesintisi ve saptirilmis. FBI Sayfasindan arastirirsaniz gercegi ögrenirsiniz. FBI amerikada sivil toplum örgütlerine (basta okullara) sürekli gencler icin projeler sunuyor. Mesela: Terörizm, siber suç, çeteler, uyuşturucu kaçakçılığı, insan hakları ihlalleri, kaçaklar ve diğer suçlar hakkinda. ABD de okullariniz varsa elbette Problem olmasin diye bu projelere katilmak zorundasiniz. Metinde bu sivil kuruluslarla yapilan. (yani okul talebeleriyle yapilan ortak calismadan bahsediliyor). Bu tip Projeler almanyada da var. Burada FBI-Gulen isbirligi derken artniyet araniyor. Görüyorum ki müslümanlar dahi bu kara propagandaya alet oluyorlar....... yazik ve cok yazik.......
    Erhan Günaydin
    20 Ekim 2016 02:29
  • turkıyenın halkının cogusu senı tanımıyo don artık vatanına yada safını okudugun kuran hakkı ıcın belırle ama sana ınanan guvenen ınsanlar adına seslenıyorum vee turkıye halkından ozur dılemezsen hakkımı heleal etmıyecegım...
    mursel
    20 Ekim 2016 02:29
  • FBI neden acaba 160 tane ülkede türkçe öğretilmesine destek oluyor? Türkçe olimpiyatları da neyin nesi?
    mustafa yasin
    20 Ekim 2016 02:29
  • Bu çeşmeden müslümanlara su içmek haramdır!!! hikayesini ( https://www.facebook.com/note.php?note_id=166037823462300 ) okuyup aklımızı başımıza alalım. Kaç mü'min, kaç islam liderimiz kaldı. Fethullah Gülen Hocamız Allah dostu bir insan. Çevresindekilerin yaptığı hatalar ona mal oluyor. Bir Düşmanın yazdığı fitneyemi inanıyoruz yoksa Gözünden yaşlar akan bir Allah dostunun sözünemi inanmalıyız. Eğer Fethullah Gülene inanmazsak, müslümanları koruyup kollamazsak gerçekten bize su değil hava bile haram olur. Allah düşmanların fitnesinden korusun. Biz müslümanız kendimizi kötüleyerek kendimize ve müslümanlara haksızlık etmeyelim. Ben müslümanım, hiçbir cemaate bağlı değilim ama müslümana haksızlık yapılması durumundada karşı çıkarım. Tüm müslümanlar Allaha emanet olsun.
    Recep AYDIN
    20 Ekim 2016 02:29
  • Kamu oyunda tanınan önemli kişiler hakkında ileri geri pek çok şeyler söylenir. Bunların bir kısmı gerçek, bir kısmı da yakıştırma olabilir. Fethullah hoca ve yandaşlarının son oyunu onun ne mahiyette bir kişi olduğunu açıklamaya yetti de arttı bile. Başka bir kusur aramaya gerek yok. Bu tutumuyla millete olduğu gibi yandaşlarına da büyük kötülük etti. Önümüzdeki günlerde yandaş banka, dershane, gazetelerinde olduğu gibi sevenlerinin gözünde de eriyişlerini göreceğiz.
    Yakup Bayram
    20 Ekim 2016 02:29
  • Türkçe açıklamasında,FBI aynen şöyle diyor; FBI her zaman sivil haklar savunucusu olmuştur ve biz Houston bölgesinde etnik ve kültürel gruplar ile ortaklıkla gurur duyuyoruz. Görevli özel ajan gelip yerel ve devlet düzeyinde çözülemeyen sorunları tartışmak istiyoruz. Herhangi bir etnik ya da kültürel grubun bir "açık kapı" politikası vardır. Bunlar ile ortaklıklar kurmuş birkaç kuruluşlar şunlardır: The Anti-Defamation League The NAACP The League of United Latin American Citizens (LULAC) The Gulen Institute The Raindrop Turkish House The South Asian Chamber of Commerce; and The Islamic Society of Greater Houston
    Samet
    20 Ekim 2016 02:29
  • Lejyonerler savaşiyor abdnin iki parali askeri birbirine girdi akp cemaat savaşi budur
    yusuf
    20 Ekim 2016 02:29
  • Görünen köy kılavuz istemez. Belgeler ortada. Millet uyansın gerçekleri gördükçe...
    Rasim
    20 Ekim 2016 02:29
  • Orjinal yazıyı bir okuyun. Bu kurumlardan insanlar hakları ve azınlıklar vs. konusunda bilgi alındı diyor. El insaf!
    Merve Yılmaz
    20 Ekim 2016 02:29
  • Meyve veren agac hep taslanir...
    Bayram Altunbas
    20 Ekim 2016 02:29
  • Karadenizli kardesim agzina salik aynen oyle
    Recai aktas
    20 Ekim 2016 02:29
  • Yagmur damlasi turk evi dedigi Fetullah Gulenin ,ABD bir kurulusudur.Bu kuruluslarla, 50 yildir TR de yaptigini burada yapiyor. Yalan soyleyerek, kandirarak, ABd liler de gercek yuzunu bilmedigi icin buna inanaiyor. Ama yakindir, hepsi gercek yuzunu ogrenmeye basladi.Ayrica FBI ,Gulen hakkinda sorusturmalara baslamistir.Buda bilinsin.
    perikent
    20 Ekim 2016 02:29
  • Gerçekleri gizleyemezsiniz. Foyanız mutlaka açığa çıkacak.
    ali nabi
    20 Ekim 2016 02:29
  • Mustafa bey FBI'nın açıkladığı belgenin zaten orjinal hali bu sitede var. FBI kaldırmış olabilir ama nafile çünkü geç kalmış. İyi okursanız Haber de görüldüğü gibi belgenin orijinal hali mevcut...
    mystafa can a not
    20 Ekim 2016 02:29
  • mustafa bey yalan haber diyorsunuz da türkiyedeki zaman gazatesi nin haberlerine inanıyorsunuzz nasıl bir iş bu hayin her zaman hayindir bu vatana hayinlik kim yapıyorsa ya cevabını alıcak yada cezasını cekicek biz yolsuzlukların üzerne gidilmesin demiyoruz kim yaptıysa cezasını ceksin d,yoruz
    haşim gül
    20 Ekim 2016 02:29
  • yazik be hala iftıralarla hizmeti kötülemektesiniz belliki diş mihraplar bizleri kardeş kardeşe düşman etmek ülkemizi kariştirmak ekonomimizi çökertmek yatirimlari engellemek istiyorlar burada ne dersane olayı ne hizmet cemaat olayi var bunlar başka bir olay bulamayip yani şu anda doğu ve guney doğuda olan çatişmalar kesilmesinde rahatsi olup ülkeyi hükümeti nasil yipratabiliriz düşünceleryle yaptijklari tek şey cemaat dersane eğitim yolsuzluk gibi olaylari düşmanmiş gibi gösterip ülkemizi kariştirmaktadirlar bizler peygamber ümmetleri veosmanli torunlari olarak bu oyunlara gelmeyeceğimizi bu oynuda bozacağimiza inaniyorum. lütfen her yayınlanan haberlere suçlamalarada gerçek kaynaklari bilmeden yorum yapmayalim kimseyide karalamayalim allah düşmanlarimizdan fıtnecilerden iftiracilardan dost görunupde düşman olanlarda n bizleri korusun onlarida allah islah etsin teşekkürler
    karadenizli
    20 Ekim 2016 02:29
  • once yalan haberi yayin belge isteyince kaldirdi diye yaz Turk halki bunu yemez
    mystafa can
    20 Ekim 2016 02:29
  • FBI aynı link üzerinden haberi sitesinden kaldırmış yani silmiş. İlişikteki haberi mutlaka okuyun arkadaşlar: http://egeninsesi.com/132026-fbi_gulen_haberini_sitesinden_kaldirdi
    Okur
    20 Ekim 2016 02:29
  • Yagmur damlasi türk evi kimler ve kim oluyor? Gulen institut Amerikada bulunan bir kurulus organizasyonu!
    Yasin yaliniz
    20 Ekim 2016 02:29
  • egenin sesi yöneticileri rica etsek bu haberin yayınlandığı sitenin link'ini paylaşırmısınız.
    hebaen
    20 Ekim 2016 02:29
  • ne diyeli hoca efendiALLAH sizi ıslaheylesin yıllarca müslümanlığı kullanarak başka dinemi hizmet ettiniz
    izzettin çakır
    20 Ekim 2016 02:29
  • Buna ne demeli? İnsan Hak ve Hürriyetleri(İHH)İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım: Mavi Marmara olayında Gülen'den Başsağlığında Bulunmasını Beklerdik... http://egeninsesi.com/25004-gulenden_bassagliginda_bulunmasini_beklerdik
    Cenap Yıldırım
    20 Ekim 2016 02:29
  • şayet böyle bir durum varsa ALLAH ISLAH ETSİN, BEDDUA MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ,, ONLARIN BİR HESABI VARSA CENABI HAKKIN DA BİR HESABI VARDIR..
    nedim özcan
    20 Ekim 2016 02:29
  • inandığım bütün değerler üzerine yemin ediyorum.Sizler ne kadar FBI sitesinde yok desenizde bunu bende okudum ve facebook ta paylaştım ama sonrasında bu link kaldırıldı.Baktılar foya meydana çıkıyor kaldırttılmış ta olabilir
    Rüştü ILGAR
    20 Ekim 2016 02:29
  • FBI'nın Linki kaldırması birşey ifade etmez. netice olarak herşey ayan beyan ortadadır.
    Samim
    20 Ekim 2016 02:29
  • madem haber doğru linkte niye aynı haber çıkmıyor insanları kandırmayın fbi ın sitesinde arama bölümüne yazdım 1 saattir siteye bakıyorum böyle bir haber yok
    Musa Ersen
    20 Ekim 2016 02:29
  • Arkadaşlar haber geçen yılın temmuz ayının haber. Site içeriği değişmiş. Ancak Gulen Institute diye google aratırsanız ne kadar haberi çıkmış bulursunuz. FBI sayfasını arayıpta bu haberi bulamayanlara söylüyorum...
    Mehmet ALi Gündüz
    20 Ekim 2016 02:29
  • hepiniz bülent ersoy gibisiniz.ne oldugunuzu çözemedim. dün geziciler bugün akp ci oldular
    ad soyad
    20 Ekim 2016 02:29
  • sitenin erişim tarihi itibariyle bilgiler böyle imiş. zaman içerisinde bilgi ve yazılar değişebilir. o yüzden internet kaynakları tarih ve zaman damgasıyla doğruluğu tartışılır. o tarihte olan bir yazı ya da haber sonradan değişmiş olabilir. bunda garip bir şey yok...
    meraklı
    20 Ekim 2016 02:29
  • http://www.fbi.gov/houston/news-and-...unity/outreach dileyen buradan bakabilir bu gerçek arkadaşlar.öküzün altında birden fazla buzağı var fakat öküz nerde diyenlere hayret ediyorum.
    feridun ertürk
    20 Ekim 2016 02:29
  • amerika yonetiminemi guveniyorsunuz, turkiyemizin ic ve dis dunamanlari vargucleriile asrin basbakani recep tayyib erdogani alasagi etmeye calisirken onlarin ekmegine yag surmeyelim kendi helakimiza resmen kapi tikliyoruz, biz musluman turkler islama girdik direli dinimizi egomuzdan ustun tutmaya cabalayan nadide bir milletiz, kardeslerimize kizdik diye dinimizi egomuzun ardina almayanlariz, dusmanlarimizi perde ardindan sinsi sinsi gulduruyoruz yazik degilmi bu halimize...
    nasrettin bayirlioglu
    20 Ekim 2016 02:29
  • 16 nisan 2013 tarihi itiberiyle vardı
    meraklı
    20 Ekim 2016 02:29
  • haber ilgimi çekti ama fbı ın resmi sitesi fbi.gov da araştırdım bulamadım. sitenin sağ üstünde search bölümü var dileyen girip anahtar kelimelerlede arayabilir. ben aradım bununla ilgili herhangi bir bilgi yok sitede. eğer bu bir iftira ise bunu ortaya atan mümkünse ölmesin. rabbim milyonlarca insandan oluşan bir grubun hakkını ondan sorar. eğer doğruysa birileri bir link paylaşsın hepimiz bu belgeyi görelim. o kadar iftiradan sonra bu hoca daha çok ilgimi çekmeye başladı. nerdeyse gidip müridi olacağım :P
    SONER
    20 Ekim 2016 02:29
  • Yok FBI İSTİHBARAT DEGİLMİS, CIA DİS İSTİHBARATMİS. FBI İC GÜVENLİK İSTİHBRATTIR. ANLAYACAGINIZ ABD İCŞNDE DE MÜSLÜMANLARI FİSLEMEK İCİN DE KULLANIYORLAR BU PİYONLARI. CEMAAT , CIA İLİSKİLERİ ZATEN AYLAR ÖNCEDEN BİLİNİYOR. RUSYA BU OKULLARI NEDEN KAPATTI??? OKULLARDA CIA AJANLARI YAKALANDI. BUNA DA İTİRAZI OLAN VAR MI??
    Mustafa
    20 Ekim 2016 02:29
  • cahil insan o metini iyi okusana orda listelenen isimlere baksana türk büyükelçiliğinden ırkçılıkla mücadele derneğinden bahsediyor cahilliğinize nefret kazanıyorsunuz . size hırsızlara yalakalık yakışır
    hakanbirdal
    20 Ekim 2016 02:29
  • Gülenizm Meclisten kovulmuştu bir bacımız, Son katına katlanmıştı acımız, Sen susarken artıyordu sancımız, Sen kimsin, necisin anlayamadık? Ecevit'i övdün, hiç utanmadın, Sırt çevrildi müslümana, tınmadın, İnananlar yanıyorken, yanmadın, Sen kimsin, necisin anlayamadık? Dialog dedin, Papaya sarıldın, Mavi Marmara'ya, kötü darıldın, Menfaate dokununca, yarıldın, Sen kimsin, necisin anlayamadık? Allah'a şirk koşana dost oldunuz, Amerikan sevgisiyle doldunuz, Villalar içinde neler buldunuz? Sen kimsin, necisin anlayamadık? Papaya hürmette kusur etmedin, Kur'an yasaklandı, tek laf etmedin, İmam hatipler kapandı, nerdeydin? Sen kimsin, necisin anlayamadık? Başörtüme teferruat dediniz, Ecevit'e desteği, tam verdiniz, Utanmadan askere hak verdiniz, Sen kimsin, necisin anlayamadık? Askerler seni bitirmek isterken, Sen onlara sahip çıktın çok erken, Hiçte günah değilmiş faiz yerken, Sen kimsin, necisin anlayamadık? Yıllarca faize karşı çıktınız, Banka açıp bu yasağı yırtınız, Ağababanız her kimse, tırttınız, Sen kimsin, necisin anlayamadık? Gözyaşını gören adam sanıyor, İyi niyetliler sana kanıyor, Umurunda değil, mümin yanıyor, Sen kimsin, necisin anlayamadık? Bakarkörsün, mazlumların haline, Beddua etmedin hiçbir zalime, Hiç yakışır mı bunlar bir alime, Sen kimsin, necisin anlayamadık? Artık inandım ki, sen bir ajansın, Sana inananlar yandıkça yansın, Bitirdin kendini, şimdi rüyasın, Satılmış birisin ancak anladık, Halis Karadeniz 25.12.2013 Ludwigshafen / Almanya
    Halis Karadeniz
    20 Ekim 2016 02:29
  • Büyük Ustamız Başbakanımızın bugünkü seslenişini herkes idrak etmelidir: http://egeninsesi.com/131902-basbakan_cemaatin_tabanina_seslendi
    Hikmet
    20 Ekim 2016 02:29
  • ya allah rızası icin elinsaf
    EBU ZER OLALIM
    20 Ekim 2016 02:29
  • 3.yorum sahibi Nil: cahillik ardır kaçmak gerek. Bilmiyorsanız susmak gerek. FBI Amerikanın istihbaratına bakar CIA dış teşkilatıdır DiA ve NSA bunlar hakkındaki bilgi ise sınırlıdilır Bol keseden atmak olmuyor böyle herkesi kendiniz gibi cahil mi sandınız. EN BÜYÜK CAHİLLİK KARŞIDAKİNİ CAHİL OLDUĞUNU SANMAKTIR.
    nil e cevap
    20 Ekim 2016 02:29
  • sadece FBI değil, CİA, MOSSAD, MI5, ÇİN İSTİHBARATI gibi istihbarat örgütleri ile görüştüklerini bizzat kendi elemanları açıklamış. devamında da bundan sonra da görüşmeye devam edeceğiz, anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az demiş. bunları Fatih Tezcan belgeleriyle TV de açıkladı ve bir aydır cevap bekliyorum cevap veremiyolar dedi. bu sadece görünen kısmı görünmeyende ne var Allah bilir.
    ALİ VELİ
    20 Ekim 2016 02:29
  • bu bilgi zaten biliniyor.önemli olan AKPKK ORTAKLIĞI İLE İŞBİRLİĞİ .BU GİZLİ TUTULUYOR BENCE.
    assezgin
    20 Ekim 2016 02:29
  • PAPAYLA KUCAKLAŞTIGINDA ANLAMAK LAZIMDI NE OLDUGUNU BİZTÜRKLERLE İKİAGLAYIP SOHBETEDİYOR BİZDE İNANIYORUZ
    İSMAİL KAYİR
    20 Ekim 2016 02:29
  • Birincisi Amerika istihbarat örgütü FBI değil CIA dır yazdığınız haber ile ingilizcesi örtüşmüyor
    Nil
    20 Ekim 2016 02:29
  • Son derece üzücü bir bilgi. Yazıklar olsun, bunca Müslümanın desteğini götürüp Amerika'lılara teslim etmek bu ülkeye yapılan en büyük bir ihanettir.
    yunus vehbi yavuz
    20 Ekim 2016 02:29
  • Allah buyuktur kerimdir allah sabredenlerle beraberdir sabredelim dua edelim hainlerin lawrenslerin ajanlarin piyonlarin dini kurani kullanan vatan dusmanlarinin maskesi dusecektir asil bizi kahreden bu canavari biz buyuttuk besledik
    HALIL UZUN
    20 Ekim 2016 02:29
  • Bu nottan böyle bir haber çıkarmak için çok uğraşmışsınız herhalde. Her ülkede istihbarat servisleri resmi ve gayri resmi olarak özellikle de başka ülke kaynaklı(vatandaşlık veya milliyet itibariyle)temasta olur takip eder. Bunu farklı şeyler ima etmek için kullanmak basın ahlakı denen şeye pek de uyuyor gibi gözükmüyor. Belirtilen diğer kuruluşlar da FBI ajanı size göre? Ama Ege'nin Sesi büyük bir gazetecilik başarısı ile bunu tespit etmeyi başarmış. Sabah, Star ve Akit'e büyük gol atmışsınız. Tebrikler....
    ahmet tan
    20 Ekim 2016 02:29
  • Biz beddua edemeyiz Allah seni bildiği gibi yapsın.
    hÜSEYİN AKYILDIZ
    20 Ekim 2016 02:29
  • zaten fethulahin ne oldugunu bilmek icin bu fbi nin dosyalarina bakmaya gerek yok, fethulahin simdiye kadar söylediklerine yazdiklarina bakmak yeterlidir, simdiye kadar ne israile nede amerikaya bir beddua etti yada kötüledi,,bu yetmezmi ? amerika irakdaki kasap gibi insanlari keserken, neden beddua etmedi bunlara ? israil gazada cocuklari parcalarken, neden beddua etmedi bunlara ? mavi karadeniz internasyonal sularda saldiriya ugradi yahudiler tarafindan, birakin bunlara beddua etmeyi, gemideki müslümanlari kötüledi, neden kanunlara uymadiniz diye ???? bu yetmezmi bunun kimlerin yetistirdigi bir ajan oldugunu anlamaya ?
    Rasit Kizilkuyulu
    20 Ekim 2016 02:29
  • işte chp li zihniyetin en büyük problemi dünyanın neresinde müslüman varsa hepsine karşı bir düşman tavır içindeler. haber diye yazdığınız şeyi adam gibi tercüme etmekten bile acizseniz bari yazmayın. Türkiye de bir sorunu olan yahudi polisten yardım alınca suç işlemiş örgütmü oluyor. sizin zihniyetinize ... harbiden bu haberi koyan kişiler acınası durumdasınız
    ayşe
    20 Ekim 2016 02:29
  • Yorum yazilan boslugun altinda kirmizi bir yazi var. Basliginda da "Uyari" diye yaziyor. Önce o yaziyi okursaniz sevinirim. Tesekkürler okudugunuz icin... Simdi öncelikle haberi yapan gazeteden baslayalim. Gazeteciyseniz siz böyle bir haber yapmakla o MÜBAREK insanin kisilik haklarina saygisizlik yapmiyormusunuz? Buraya yorum yazan kisileride "O" insana ( yok örgütcü yok FBI ile isbirlikci) diye hakaret etmeye tesvik etmiyormusunuz? Sonra yorum yazan arkadaslara abilere diyorum: Lütfen sizi saygiya davet ediyorum. Sizi insanliga kardeslige davet ediyorum. Yakinda Türkce Olimpiyatlari baslayacak. En azindan bunu düsünün. Stadyumlar dolup tasacak. 180 ülkeden binlerce cocuk gelecek. Yine kalplerimize gönüllerimize dolacaklar. Birakin onlar konussun biz alkislayalim dostlar, abiler, arkadaslar... Birbirimizi kirmayalim... Saygiyla...
    Hasan Duman
    20 Ekim 2016 02:29
  • Teşekkürler Yasin.
    Akil Adam
    20 Ekim 2016 02:29
  • Yüreğiniz varsa bu haberi yapacağınıza ilgili makamlara sorsanıza haberin içeriğini :) soramazsınız çünkü işinize kolay geliyor millete yalan haber sunmak.
    Habil Yener
    20 Ekim 2016 02:29
  • yürekten öte: bu yazılanların doğruluğu ZAMAN'ında anlaşılmıştı. Yetkililere sormaya gerek yok beddua edelim dua
    M RAUF HAZNEDAR
    20 Ekim 2016 02:29
  • Yukarıda yazan kısmın tam Türkçe çevirisini vermeden olayı anlayamazsınız. Şöyle ki: FBI her daim sivil hakların bir savunucusu olmuştur; ve Houston bölgesindeki etnik ve kültürel gruplarla olan diyaloğumuzla gurur duyuyoruz. Sorumlu özel temsilcilerimizin kapısı, yerel ve ulusal düzeyde çözülemeyen problemlerini görüşmek isteyen her türlü etnik ve kültürel gruba her daim açıktır. Bu anlamda şu ana dek görüştüğümüz gruplardan bazıları şunlardır: deniliyor. Bu kuruluşların hepsi ABD'de olduğuna göre, oranın resmi bir kurumuyla sorunları hakkında görüşünce FBI ajanı mı olmuş oluyorlar? Türkiye'de bulunan herhangi bir azınlık grubu resmi devlet kurumlarıyla çalışınca halklarına ihanet mi etmiş oluyorlar? İnsaf edin; bu haberi böyle vererek büyük vebale giriyorsunuz, insanların akıllarını karıştırıyorsunuz. Madem o kadar güveniyorsunuz adamlar sizi mübahaleye çağırıyor sizi. Amin diyin o halde.
    yasin
    20 Ekim 2016 02:29
  • Yukarıda yazan kısmın tam Türkçe çevirisini vermeden olayı anlayamazsınız. Şöyle ki: FBI her daim sivil hakların bir savunucusu olmuştur; ve Houston bölgesindeki etnik ve kültürel gruplarla olan diyaloğumuzla gurur duyuyoruz. Sorumlu özel temsilcilerimizin kapısı, yerel ve ulusal düzeyde çözülemeyen problemlerini görüşmek isteyen her türlü etnik ve kültürel gruba her daim açıktır. Bu anlamda şu ana dek görüştüğümüz gruplardan bazıları şunlardır: deniliyor. Bu kuruluşların hepsi ABD'de olduğuna göre, oranın resmi bir kurumuyla sorunları hakkında görüşünce FBI ajanı mı olmuş oluyorlar? Türkiye'de bulunan herhangi bir azınlık grubu resmi devlet kurumlarıyla çalışınca halklarına ihanet mi etmiş oluyorlar? İnsaf edin; bu haberi böyle vererek büyük vebale giriyorsunuz, insanların akıllarını karıştırıyorsunuz. Madem o kadar güveniyorsunuz adamlar sizi mübahaleye çağırıyor sizi. Amin diyin o halde.
    Yasin
    20 Ekim 2016 02:29
  • yenimi anladınız. yıllardır amerika bedavaya adam barındırırmı barındırmaz tabikide fetullah yahudi lobisine calısan bir kişidir.
    dzeko
    20 Ekim 2016 02:29
  • Pehhh!suan kendimi otobus carpmis gibi hissediyorum.
    ILKER SAHIN
    20 Ekim 2016 02:29
  • Ee ne var bunda. Sanki bir suçmuş gibi başlık atmışsınız! İşiniz gücünüz karalama, çamur atma.... FBI kim, Fethullah Gülen kim, siz kim.. Hey gidi hey
    ossmen cam
    20 Ekim 2016 02:29
  • ELINIZE SAGLIK BEN BU NE MAL OLDUGUNU 1995 BILIYORDUM
    NECAT TUNA
    20 Ekim 2016 02:29

Yorum Ekle


Diğer Haberler

İmamoğlu 2019'daki kırık sandalyeyi hatırlattı: Amaçları beni yıldırmak...

Çatalca'da halka hitap İmamoğlu, 5 yıl boyunca randevu taleplerine karşılık vermeyen Cumhur Erdoğan'ı ayrımcılık yapmakla suçladı. İmamoğlu Erdoğan'ın amacının kendisini yıldırmak olduğun...

Akşener: Düşman kuvvet olmaktan bıktık

Ankara'da esnafı ziyaret eden Akşener "Vallahi bıktık 'Oraya oy verirseniz o kazanır, buraya oy verirseniz bu kazanır.' Ne yani, düşman kuvvet olmaktan bıktık" diye konuştu. İYİ Parti Gen...


25 yılda tek bir tane açmamışlardı... Murat Kurum'dan şaşırtan 'kreş' vaadi!

Proje tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum, 1 yılda 100 kreş açacaklarını söyledi. Ancak Refah Partisi ve AKP'nin İBB'yi yönettiği 1994 yılından 2019 yıllın...

Özgür Özel'den Akbelen uyarısı: 1 Nisan'dan sonra o karar geri gelebilir

Özgür Özel, Muğla mitinginde Akbelen'de Cumhurbaşkanlığı kararıyla geri çekilen kamulaştırma kararına dair konuştu. Özel "Seçim öncesi yaratılacak infialden korkup o kararı geri çektiler....


CHP'den İYİ Parti seçmenine 'stratejik davranma' çağrısı

CHP'li Oğuz Kaan Salıcı, sandığa üç gün kala parti tabanı ile İYİ Parti ve AKP seçmenine seslendi. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP, İYİ ...

Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme mesajı: Temmuz'da masaya yatıracağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa mitinginde açıklamalarda bulundu. Emekli maaşları için düzenleme mesajı veren Erdoğan, "Önümüzdeki Temmuz ay...


İmamoğlu: Kamuda yönetici olduğum yerde akrabam kapıdan içeri giremez

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Eş, dost, akraba işini kamuda asla sevmedim, sevmem. Akrabalık yeri değildir siyaset. Benim eşim şahit; bilir. Akrabam kapıdan içeri giremez benim kurumumda, ...

HPV ve HIV iddialarıyla gündeme gelmişti... Gözaltına alınanlar var!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "ha...


Seçimlerde en yaşlı aday 90, en genci 18 yaşında

Yerel seçimlerin en genç ve en yaşlı adayı arasında 72 yaş farkı var. En yaşlı aday 90 yaşındaki AKP'li Ali Kalınca. En genç ise Yeniden Refah Partili 18 yaşındaki Elif Nur Batur. 31 Mart...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı

Türkan Şoray, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde beynine pıhtı atması nedeniyle fenalaşıp hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Geçen pazar günü Beykoz...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uykunuzu tam alamıyor musunuz? Daha yaşlı hissetmeniz normal olabilir

Bilim insanları, 1 ay boyunca uykularını tam alan kişilerin oldukları yaştan yaklaşık 6 yaş genç hissettiklerini belirledi. İsveç'teki Karolinska Enstitüsündeki araştırmacılar yeterli uyku almanın ve uykusuzluğun, hissedilen yaşla ilişkisini inceledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR