Yukarı
401974

Barış Alper Yılmaz parlıyor, kayıp Kerem Aktürkoğlu aranıyor

17 Nisan 2024 09:34

Galatasaray'ın son dönemde 'gizli kahramanı' olmayı başaran Barış Alper Yılmaz'ın Münih'teki atletik performans uzmanlarından destek aldığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların diğer yıldızı Kerem Aktürkoğlu ise, düşen performansıyla gündemde...

Galatasaray, sezonun en kritik galibiyetlerinden birini Alanya deplasmanında 4-0’la alırken, ikinci yarıdaki performansıyla işi bitirdi. Bu sezon kale, stoper ve ön libero hariç her bölgede oynayan; takımın en çok forma giyen ismi olan Barış Alper Yılmaz, galibiyetin altına imzasını attı.

Sol açığa geçtikten sonra rakibin gardını düşüren harika bir gol atan, ilk kez bir Süper Lig maçını 2 golle tamamlayan 24 yaşındaki milli futbolcu, Cimbom’un dünya çapındaki yıldızlarını da gölgede bıraktı.

Barış Alper’in yükselişinin perde arkasında, Sacha Boey ve Abdülkerim  Bardakçı’nın da bireysel olarak destek aldığı atletik performans uzmanları var.

Diğer arkadaşları gibi Barış Alper’in de antrenman ve maç verilerinin, Bayern Münih’teki atletik performans uzmanlarına gönderildiği belirtiliyor. Alman devinin atletik performans analistleri arasında Soner Mansuroğlu da yer alıyor.

13 MAÇTA 13 GALİBİYET

Sarı kırmızılı formayı toplamda 102 kez giyen Barış Alper, bu sezon ligdeki gol sayısını 5’e çıkarırken ayrıca 4 asist üretti; tüm kulvardaki skor katkısı da 15’e ulaştı (6 / 9). Aslan, genç yıldızın skora katkı yaptığı 13 karşılaşmanın hepsini kazandı.

KAYIP ARANIYOR: KEREM AKTÜRKOĞLU

Barış Alper Yılmaz’daki yükseliş sürerken, Galatasaray’ın diğer milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu’ndaki düşüş devam ediyor. Icardi’den sonra bu sezon sarı-kırmızılılarda skora en fazla katkı yapan oyuncu olan Aktürkoğlu, ligdeki 11 golünün 9’unu ilk 21 maçta attı.

Milli yıldız son 10 lig maçında sadece 2 kez ağları sarsabildi. 26 Şubat’taki  Antalyaspor karşılaşmasının ardından 5 lig maçını boş geçen Kerem, son 4 maçta 90 dakika oynamadı.

Alanya deplasmanında hücum hattının en kötüsü olan ve yüzde 50 top kaybıyla oynayan milli yıldız devre arasında oyundan alındı.

sözcü



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Simon Kjaer için ayrılık vakti! Menajeri açıkladı...

İtalyan basınına göre, Milan'ın 2019-20 sezonun devre arası Atalanta'dan kadrosuna kattığı Simon Kjaer'in menajeri, sezon sonunda sözleşmesi biten oyuncusunun takımdan ayrılacağını duyurdu.

Nazilli Belediyespor’dan şike iddialarına cevap!

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligde kalmak için hayati önem taşıyan ligin son maçında Ankaraspor deplasmanına konuk olmuş, golsüz eşitlikle sona eren mücade...


Konyaspor'da Fahrudin Omerovic ile yollar ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollar ayrıldı. TÜMOSAN Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Kony...

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılma şansı tehlikede

Siyah beyazlılar, ilk dört sıra ve Türkiye Kupası'nı kazanan takımların Avrupa'ya gitme hakkı elde edeceği gerçeğiyle mücadele ediyor. Ancak 5. sıraya düşmeleriyle birlikte şimdi son 4 ma...


Göztepe'yi Süper Lig'e taşıyan Bulgar!

Göztepe, Bulgar teknik direktör Stanimir Stoilov ile Trendyol 1. Lig'den Süper Lig'e yükselerek tarih yazdı. Stoilov, yükselme başarısını elde eden altıncı yabancı antrenör oldu. Göztepe'...

İstiklal, BAL'a döndü

Süper Amatör Lig Klasman B Grubu’nda Osmaniye İstiklalspor, Merkezefendispor’la 2-2 berabere kalarak bitime 1 hafta kala Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmeyi garantiledi.


İrfan Can Kahveci'nin tek rakibi Alex

Fenerbahçe adına bu sezon en büyük değişimin görüldüğü isimlerin başında İrfan Can Kahveci geliyor. Hemen her maç kariyer rekorunu geliştiren Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kah...

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın kararı! Antalyaspor'un teklifini reddetti

Antalyaspor’la sözleşme yenilememe kararı alan Sergen Yalçın, hoca arayışında bulunan Beşiktaş'ın kendisi hakkında vereceği kararı bekliyor. Yönetimin listesinde bulunan efsane isimle ilg...


Lille, Yusuf Yazıcı'nın golüyle kazandı

Lille Fransa Ligue 1'in 31. haftasında konuk olduğu Metz'i 2-1 mağlup ederken, Lille'de milli futbolcu Yusuf Yazıcı galibiyet golünü kaydetti.

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe'yle dans ettiği anları paylaştı

Kıvanç Tatlıtuğ, ailesiyle birlikte Portekiz'in başkenti Lizbon'a gitti. Ünlü oyuncu, oğluyla kumsalda dans ettiği anları yayımladı. Son olarak SHOW TV'de yayınlanan 'Aile'de rol alan Kıv...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Horlama ne zaman tehlikelidir?

Her gece horluyorsanız, gün içinde de kendinizi uykulu ve yorgun hissediyorsanız, nedeni “uyku apnesi” olabilir. Genellikle erkeklerde görülen bu durumun sanıldığı kadar masum olmadığını belirten Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Uzmanı Dr. Orhan Altıntaş, ‘’Çünkü uyku sırasında solunum durmasına yol açarak, hayati tehlike yaratabilir’’ uyarısında bulundu.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR