Yukarı
402754

Eva Longoria İspanya’ya taşınıyor

29 Nisan 2024 11:55

“Desperate Housewives” dizisiyle yıldızı parlayan Eva Longoria ülke değiştiriyor.

49 yaşındaki ABD’li oyuncu ve yönetmen Eva Longoria, kocası José Bastón'la (56) geçici olarak İspanya'ya taşınacağını doğruladı.

Ünlü isme yakın bir kaynak, Page Six'e yaptığı açıklamada, taşınmanın kalıcı olmadığını belirterek, "Bu yılın ikinci yarısında orada çalışarak çok zaman geçirecek" dedi.

Çiftin İspanya'nın Marbella kentinde yaşayacağı öğrenilirken geçici olarak kullanmayı planladıkları evlerini 2023’te satın aldıkları bildirildi. 

Oyuncu, Ocak 2024'te Hello! ile yaptığı röportajda "Burası benim vaham, cennetim. Burada olmadığım zamanlarda durmadan çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Longoria, birçok yatak odasının yer aldığı mega malikanesini anlatırken "Burası bir tatil evi ve annem, kız kardeşlerim ve onların çocukları geliyor. Ve tabii ki büyük bir mutfak var.”

“Bütün evlerimde, ben yemek pişirirken herkesin bir arada oturup bir kadeh şarap içip bir şeyler atıştırabileceği kocaman bir adaya sahip bir mutfağım var. Mutfağı seviyorum, burası her zaman evin kalbidir. Ve buradaki de hepsinden iyisi.” şeklinde konuştu.

Ayrıca evin etrafında bir bahçe ve yüzme havuzunun bulunduğunu da ekledi.

Longoria, "ailesinin yarı zamanlı yaşayabileceği mükemmel bir yer" olan mülkü tam beş yıl boyunca aradıktan sonra satın aldığını açıkladı.

Mülkü satın aldıktan sonra evini, açık renkli dış ve iç mekana uyum sağlayacak şekilde bej, krem ve beyaz mobilyalarla dekore etti.

Bu arada emlakçıya göre Longoria ve Bastón'un Beverly Hills, Kaliforniya'daki malikanesi, fiyatı geçen yıl yaklaşık 23 milyon dolardan 19 milyon dolara düşmesine rağmen hala piyasada.

1,4 dönümlük mülkte sekiz yatak odası ve sauna, ev sineması, spor salonu, tenis kortu ve sıcaklık kontrollü şarap odası gibi lüks özellikler bulunuyor.

Evin konumu, geniş bir arazide yer alması ve her tarafının ağaçlarla kaplı olması nedeniyle bol miktarda mahremiyet sunuyor.

2016 yılında evlenen çiftin, 2017 yılında 13 buçuk milyon dolara satın aldıkları mülkü sattıklarında kar elde etmeleri bekleniyor.

Sözcü



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Afife Ödülleri 26. yılında

 Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri İcra Kurulu Başkanı Salih Başağa, Jüri Başkanı Prof. Dr. Merih Tangün ve Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri Sanat Danışmanı, duayen sanatçı Haldun Dormen...

Oyuncu Settar Tanrıöğen sağlığına kavuştu

26 Ocak’ta beyin kanaması geçiren ve uzun süre tedavi gören 61 yaşındaki usta oyuncu Settar Tanrıöğen, geçirdiği rahatsızlık sonrası ilk kez önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.


Pedofiller Harry Potter hayranlarını hedef aldı

J.K. Rowling'in kaleme aldığı ve ardından sinema dünyasına uyarlanan Harry Potter serisi sona ermiş olsa da senelerdir hem yetişkinlerin hem de bu dünya ile yeni tanışmış çocukların gözde...

Ayten Gökçer'in vefatı ünlü isimleri yasa boğdu

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Usta oyuncu Ayten Gökçer 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökç...


Eurovision’dan açıklama: "Saygı göstermediler"

Eurovision’ı düzenleyen Avrupa Yayın Birliği (EBU), yarışmacıların sahne arkasındaki negatif ortamdan şikayet etmeleri üzerine basına yaptığı açıklamada ‘bazı delegasyonların kurallara ve...

'Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın çekimleri tamamlandı

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin çekimleri tamamlandı. Salih Bademci ilk Türk operasının bestecisi ve Devlet Sanatçısı ünvanını alan Ahm...


Kızıl Goncalar'da hayranları üzecek veda: Anne-oğul diziden ayrılıyor

NOW'ın Gold filmi imzalı dizisi Kızıl Goncalar önümüzdeki hafta ekrana gelecek 19. bölümüyle sezon finali yapılacak. Dizinin sezon finali yaklaşırken iki oyuncu diziye veda ediyor. Kızıl ...

AKM’den 'kovulan' Metin Zakoğlu’na İBB kapı açtı

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Murat Kurum hakkında espiri yaptığı için AKM’deki oyunları iptal edilen komedyen Metin Zakoğlu’nun gösterilerinin Metrohan’da izlenebileceğini s...


Yılan Hikayesi’nin ‘Belgin’i usta sanatçı Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. 'Taçsız Kral', 'Yılan Hikayesi' ve 'İstanbul Kırmızısı' gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Ayten Gökçe...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

'Bizi ayıran Serenay Sarıkaya olsun'

Yasemin Allen, Murat Cemcir ile bir programa katıldı. İki ünlü oyuncu, sorulan bir soruya Serenay Sarıkaya cevabını verdi. Yasemin Şefik oyunculara "Diyelim ki beraber bir dizide sevgiliy...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Puff barlar tehlike saçıyor

Elektronik sigaraların yeni bir çeşidi olan ‘puff bar’lara rağbet büyük. Özellikle ergenler ve gençler arasında kullanımı giderek artan bu tehlikeye dikkat çeken Prof. Dr. Ergün, ‘’Tüm e-sigaralar gibi puff’lar da ciddi solunum yetmezliğine yol açıyor’’ uyarısında bulundu.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR