Yukarı
12

Mehmet Atak

Kılıçdaroğlu'nun büyük başarısı!

19 Ocak, 2016

   Cumhuriyet Halk Partisi bilmem kaçıncı kurultayını yaptı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan olarak girdiği kongre salonundan, büyük bir zafer kazanarak yeniden Genel Başkan olarak ayrıldı!

   CHP, Cumhuriyetimizin kurucu iradesidir. Ülkemizin, özgürlüğümüzün, demokrasimizin, dilimizin, kardeşliğimizin ve hatta dinimizin teminatıdır. İlk göz ağrımızdır. Bu topraklardaki her gelişmenin, her yeniliğin ve her devrimin mimarıdır. Hatta karşı devrimin bile teminatıdır.

   Mardinliyi, Tunceliliyi, Konyalıyı ve Kasımpaşalıyı adam eden, en üst makamlara getiren, Nobel kazandıran, parti başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı yapan oluşumun adıdır; Cumhuriyet Halk Partisi.

   Özünü ve ruhunu amblemindeki Altı Ok'tan almıştır. Bazen Sakarya'da olduğu gibi geri çekilmiş gibi gözükse de, aslında mayası; bıraksalar Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacak sarışın kurda benzeyen, mavi gözlü, şayak kalpaklı adamdır.

   Sayın Kılıçdaroğlu, çok iyi bir insan olabilirsiniz ama yukarıda tarife etmeğe çalıştığım ruha maalesef uymuyorsunuz. Ömrünüzde hiç duvarlara yazı yazdınız mı? Hiç tutuklanıp nezarethanede dayak yediniz mi? Hiç yazdığınız bir yazıdan mahkum oldunuz mu? Gençlik kollarında çalışıp, bildiri dağıtınız mı? Parka giyip Nazım okudunuz mu? Hiç sanmıyorum. Kısacası size ne şayak kalpak ne de kasket yakışmıyor, eğreti duruyor.

   Tek aday olarak girdiğiniz genel başkanlık seçimini, büyük bir başarı göstererek kazandınız, biz kaybettik. Başarınızı küçümsemiyorum ve sizi tebrik ediyorum, maazallah ya bir de Atilla Taş aday olsaydı!

   Ne diyeyim Parti Başkanlığı size, bu gidişle Ülke Başkanlığı da Beştepe'ye hayırlı olsun. Yani sizlere saltanatın tatlı yolları, bize yine hüsran, acı, şehit ve gözyaşı. 



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Bülent Şakrak ile Esra Akpınar'ın aşkı belgelendi

Aşk yaşadıkları konuşulan Bülent Şakrak ve Esra Akpınar, önceki gece Etiler’deki bir mekâna girerken görüntülendi.

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Bilimsel araştırma: Aspirinin kolon kanserini nasıl önlediği belirlendi

Her gün aspirin kullanmanın kolon kanserini önlediği biliniyor ancak nedeni şu ana kadar belirsizdi. Yeni bir çalışma, artık aspirinin kolon kanserine karşı nasıl etki ettiğinin anlaşıldığını ortaya koyuyor. Cancer dergisinde 22 Nisan'da yayınlanan bulgulara göre, aspirinin vücudun kanser hücrelerine karşı bağışıklık tepkisini artırdığı görülüyor.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR